Sipilä kommentoi Pekkarisen vaatimuksia keskittämiskehityksen lopettamisesta: Hallitus on jo helpottanut työllisyyttä alueilla, joissa tilanne oli huonoin

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on sitä mieltä, että hallitus on jo tehnyt ratkaisuja, joilla autetaan koko Suomea tasaisesti.

Antti Varonen

Pääministeri Juha Sipilä ja kansanedustaja Hanna Kosonen tapasivat ennen virallista kokouspäivää savonlinnalaisia torilla.
Pääministeri Juha Sipilä ja kansanedustaja Hanna Kosonen tapasivat ennen virallista kokouspäivää savonlinnalaisia torilla.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on sitä mieltä, että hallitus on jo tehnyt ratkaisuja, joilla autetaan koko Suomea tasaisesti. Savonlinnan torilla hän kertoi aikovansa esittää puolueensa eduskuntaryhmän kesäkokoukselle tilastot siitä, kuinka työllisyys on parantunut etenkin niillä alueilla, joissa tilanne on olut huonoin, kuten Kainuussa ja Lapissa.

— Turismi on kasvanut nopeasti kasvukeskusten ulkopuolella, biotuotehankkeet ovat edenneet, Sipilä listasi.

Näin Sipilä itä-Savon pyynnöstä kommentoi varapuhemies Mauri Pekkarisen viime viikolla Suomenmaalle esittämiä vaatimuksia. Pekkarinen vaati Suomenmaan haastattelussa hallitusta huolehtimaan budjettiriihessä siitä, että valtion omilla ja sen tukemilla investoinneilla tasapainotetaan keskittymiskehitystä.

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo