Savonlinnan keskeisten luottamushenkilöitten sidonnaisuudet ovat nyt kaupungin verkkosivulla — Osuuskaupan hallinnossa on neljä luottamushenkilöä, oopperajuhlien hallinnossa kolme

Kuntalain mukaan valtuuston puheenjohtajiston, kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten sekä kaikkien lautakuntien puheenjohtajien on tehtävä sidonnaisuusilmoitukset. Sidonnaisuusilmoitukset vaaditaan myös maankäytöstä ja rakentamisesta päättävien lautakuntien jäseniltä ja varajäseniltä sekä johtavilta virkamiehiltä.

Soila Puurtinen

Muun muassa kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten on pitänyt ilmoittaa sidonnaisuutensa.
Muun muassa kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten on pitänyt ilmoittaa sidonnaisuutensa.

Savonlinnan kaupunginvaltuusto saa ensi maanantaina tiedokseen uuden kuntalain mukaiset sidonnaisuusilmoitukset. Ilmoitukset löytyvät myös kaupungin verkkosivulta. Ilmoitukset päivittyvät sitä mukaa, kun muutoksia tulee.

Kuntalain mukaan valtuuston puheenjohtajiston, kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten sekä kaikkien lautakuntien puheenjohtajien on tehtävä sidonnaisuusilmoitukset. Sidonnaisuusilmoitukset vaaditaan myös maankäytöstä ja rakentamisesta päättävien lautakuntien jäseniltä ja varajäseniltä sekä  johtavilta virkamiehiltä.

Kaikkien lautakuntien jäseniltä ilmoituksia ei siis vaadita, ei myöskään kaikilta valtuutetuilta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet