Savonlinnan keskustan yritykset kutsuvat käymään ja viihtymään perjantai-iltana

Yhen illan juttu -ostoskampanja tarjoaa ohjelmaa, musiikkia, tarjouksia ja arpajaisia.

Tuija Pauhu

Monet Savonlinnan keskustan liikkeet palvelevat pidennetyillä aukioloajoilla perjantaina.
Monet Savonlinnan keskustan liikkeet palvelevat pidennetyillä aukioloajoilla perjantaina.

Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Sakke ry järjestää Yhen illan juttu -ostoskampanjan keskustan liikkeissä 23. lokakuuta.

Yhen illan jutussa on mukana parikymmentä yritystä, joissa järjestetään illan aikana monenlaista ohjelmaa. Tarjolla on esimerkiksi musiikkia, askartelua, arpajaisia, tutustumista yrittäjiin ja tuotteisiin sekä tietysti paljon kampanjatarjouksia.

Tapahtuman tavoitteena on pidennetyillä aukioloajoilla mahdollistaa kaikille keskustan palveluihin tutustuminen.

– Nyt kannattaa lähteä keskustaan ihastelemaan Illumination-valaistusta ja tulla ostoksille, syömään, juomaan ja viihtymään, kannustaa Sakke ry:n toiminnanjohtaja Niina Härkönen.

– Tuetaan paikallisia yrityksiä ja kivijalkakauppoja, sillä asiakkaat ovat heille elinehto. Muistetaan, että palvelujen jatkumo on meistä kaupunkilaisista kiinni.

Ostosilta linkittyy Koe Kaupunki -keskustakampanjaan, jossa on mukana 19 kaupunkikeskustaa. Kampanja nostaa esille kaupunkikeskustat ainutlaatuisina kauppa-, kohtaamis- ja asiointiympäristönä.

Yhen illan juttu on lähtöisin Lahdesta ja tänä vuonna se järjestetään Savonlinnan lisäksi Joensuussa, Kuopiossa ja Iisalmessa.

Tapahtuman järjestäjät toivovat, että myös kampanjaillan aikana asiakkaat muistavat noudattaa kaikkia koronaohjeita. Myös maskien käyttöä suositellaan.

Yhen illan juttu -ostoskampanja Savonlinnan keskustan liikkeissä pe 23. lokakuuta. Koko ohjelma on esillä Sakken verkkosivuilla.