Simpanen ja Ralli Sulkavalta OP Suur-Savon edustajistoon — Edustajisto on linkki asiakkaiden ja pankin välillä

Simpanen ja Ralli Sulkavalta OP Suur-Savon edustajistoon — Edustajisto on linkki asiakkaiden ja pankin välillä

OP Suur-Savon omistaja-asiakkaiden edustajiston täydennysvaalien tulos on valmistunut. Vaalit pidettiin marraskuun 5.–19. päivä. Täydennysvaaleissa valittiin jäsenet Sulkavan, Heinäveden ja Hirvensalmen alueille. Ehdokkaita vaaleissa oli yhteensä 14, joista valittiin viisi uutta jäsentä pankin edustajistoon. Vaalien jälkeen OP Suur-Savon edustajistossa on yhteensä 57 jäsentä.

Täydennysvaaleissa edustajistoon valittiin: agrologi ja yrittäjä Kaisa Ralli sekä yrittäjä Jukka Simpanen molemmat Sulkavalta. Lisäksi eläkeläinen Matti Saastamoinen ja yrittäjä Heli Tuomisto Heinävedeltä sekä maanviljelijä ja yrittäjä Tuomas Torniainen Hirvensalmelta.

Edustajisto on linkki asiakkaiden ja pankin välillä. Omistaja-asiakkaista muodostuva edustajisto mm. päättää tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä hallintoneuvoston ja tilintarkastajien valinnasta. Se kokoontuu yleensä 1–2 kertaa vuodessa.

Täydennysvaalien äänestysprosentti oli 21,69.

— Olemme tyytyväisiä äänestysaktiivisuuteen. On hienoa, että yli 1 000 omistaja-asiakasta osallistui oman pankkinsa edustajiston valintaan, OP Suur-Savon toimitusjohtaja Jari Himanen kiittelee.