OP Suur-Savo etsii ehdokkaita edustajistoon Sulkavalta, Heinävedeltä ja Hirvensalmelta

Kyseisten konttoreiden omistaja-asiakkaat valitsevat edustajansa vaaleissa marraskuussa.

Tuija Pauhu

Suur-Savon OP:n edustajistoa täydennetään valitsemalla mukaan  henkilöitä pankkiin fuusioituneiden Sulkavan, Heinäveden ja Hirvensalmen konttoreiden alueilta. Ehdokashankinta on käynnistynyt.
Suur-Savon OP:n edustajistoa täydennetään valitsemalla mukaan  henkilöitä pankkiin fuusioituneiden Sulkavan, Heinäveden ja Hirvensalmen konttoreiden alueilta. Ehdokashankinta on käynnistynyt.

OP Suur-Savon edustajiston täydennysvaalien ehdokashankinta alkoi maanantaina 20.8. ja jatkuu 16.9. saakka.

Täydennysvaalit koskevat Sulkavan, Heinäveden ja Hirvensalmen konttoreiden omistaja-asiakkaita. He voivat ilmoittautua ehdolle ja äänestää, ja jokainen Suur-Savon Osuuspankin omistaja-asiakas voi kannattaa ehdokkaita.

OP Suur-Savon edustajistoon valittiin viime vuoden vaaleissa 50 edustajaa. Tänä syksynä edustajisto täydentyy viidellä uudella jäsenellä: kaksi edustajaa Sulkavalta, kaksi edustajaa Heinävedeltä ja yksi edustaja Hirvensalmen vaalipiiristä.

Täydennysvaalien jälkeen OP Suur-Savon edustajistossa on yhteensä 57 jäsentä.

Fuusiossa liittyneille omat edustajat

Täydennysvaalit järjestetään, jotta huhtikuun alussa toteutuneen pankkifuusion yhteydessä Suur-Savon Osuuspankkiin liittyneiden osuuspankkien omistaja-asiakkaat saavat edustajansa pankin hallintoon.

Suur-Savon edustajistoa täydennettiin jo aiemmin kahdella eniten ääniä saaneella Haukivuoren Osuuspankin edustajiston jäsenellä.

Ehdokkaaksi voi ilmoittautua netissä osoitteessa www.op.fi/edustajistonvaalit.

Vaalit pidetään marraskuussa

— Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankki- tai vakuutusasioiden osaamista. Ehdokkaaksi toivotaan tavallisia omistaja-asiakkaita, jotka tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa ja ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista finanssialan näkökulmasta, sanoo toimitusjohtaja Jari Himanen.

Ehdokkaaksi voi asettua hyvämaineinen Suur-Savon Osuuspankin Heinäveden, Hirvensalmen tai Sulkavan konttorin omistaja-asiakas, joka käyttää sen palveluja ja joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 30.3.2018 ja täyttää 18 vuotta viimeistään 16.9.2018.

Heinäveden, Hirvensalmen ja Sulkavan konttoreiden omistaja-asiakkaat äänestävät edustajiston täydennysvaaleissa 5.-19.11.2018.