Ajolle kaksi pronssia Kuopion Power Cupista

Savonlinnan Ajon B- ja D-tytöt saavuttivat pronssiset mitalit Kuopiossa.

Antti Varonen

Anssi Gröhnin valmentama Ajon B-tyttöjen joukkue voitti pronssia Power Cupissa. Myös Ajon D saavutti pronssia. Kuva on viime vuoden Linna-Volleysta.
Anssi Gröhnin valmentama Ajon B-tyttöjen joukkue voitti pronssia Power Cupissa. Myös Ajon D saavutti pronssia. Kuva on viime vuoden Linna-Volleysta.

Savonlinnan Ajon B- ja D-tytöt saavuttivat pronssiset mitalit lentopallon lasten ja nuorten suurturnauksessa Power Cupissa, joka päättyi sunnuntaina Kuopiossa.

Mestaruudet ja mitalit jakautuivat harvinaisen monelle seuralle. Ainoat kahden mestaruuden seurat olivat Napapiirin Palloketut Rovaniemeltä ja Sigulda Latviasta.
Turnauksessa pelattujen 22 eri sarjan mestaruudet menivät 20 seuralle ja mitalit peräti 46 seuralle.

Eniten mitaleita keräsi Someron Pallo, joka otti yhden mestaruuden ja kolme hopeaa.

Kaikissa sarjoissa pelattiin sunnuntaina sijoitukset ensimmäisestä viimeiseen sijaan, mikä D-tyttöjen Tsemppisarjassa tarkoitti 105. sijaa. Otteluita pelattiin turnauksen aikana noin 4 500 yhteensä 251 ulkokentällä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut