Helmikuussa Savonlinnassa odotettavissa tulikuuma paikallistaisto salibandyssa — TT Stars hengittää sarjataulukossa Top Teamin niskaan

Topilla on kotiturnauksessa isot panokset, sillä Starsin jälkeen se kohtaa lohkoa johtavan PoNoVon kakkosjoukkueen. Lappeenrantalaisilla on plakkarissa 20 pistettä. Starsin toinen vastustaja on häntäpäässä majaileva LA Lightning.

Soila Puurtinen

TT Starsin Juuso Immonen on salibandyn 3-divisioonan Kaakkois-Suomen lohkon pistepörssin kakkonen. 14 ottelussa on syntynyt tehot 23+8.
TT Starsin Juuso Immonen on salibandyn 3-divisioonan Kaakkois-Suomen lohkon pistepörssin kakkonen. 14 ottelussa on syntynyt tehot 23+8.

Sunnuntainen 3. divisioonan salibandykierros loi savonlinnalaisittain erinomaiset asetelmat vajaan kahden viikon kuluttua OKL-hallissa pelattavaan runkosarjan toiseksi viimeiseen turnaukseen.

Top Team on sarjataulukossa sijalla kolme 18 pistettä keränneenä. Sisarseura TT Stars on noussut kopistelemaan Topin kannoille. Sijoitus on neljäs ja pisteitä yksi vähemmän.

Joukkueet ottavat yhteen 10. helmikuuta OKL-hallissa pelattavan turnauksen avausottelussa.

Topilla on kotiturnauksessa isot panokset, sillä Starsin jälkeen se kohtaa lohkoa johtavan PoNoVon kakkosjoukkueen. Lappeenrantalaisilla on plakkarissa 20 pistettä.

Starsin toinen vastustaja on häntäpäässä majaileva LA Lightning. Lohkossa kakkosena on SB Heinola Akatemia 20 pisteellä, joten nousun suhteen kaikki on vielä auki.

Savonlinnan jälkeen on vuorossa vielä yksi kahden ottelun turnausviikonloppu.

Samuli Hirn oli sunnuntaina Mikkelissä pelatussa turnauksessa Top Teamin paras pistemies.
Samuli Hirn oli sunnuntaina Mikkelissä pelatussa turnauksessa Top Teamin paras pistemies.

Sunnuntaina Top Team pelasi Mikkelissä. Avauspelissä SB Heinola Akatemia oli parempi maalein 3—7, mutta toisessa kamppailussa Jymypalikat jäi Topin jyrän alle lukemin 7—4.

Top Teamin tehokkain sunnuntaina oli tehot 3+2 tehnyt Samuli Hirn. Kimmo Höglund teki kolme ja Mikael Sandvik kaksi maalia.

Top Teamin maalilla Jymypalikoita vastaan pelasi varsin mallikkaasti comebackin tehnyt Mikko Niemi.

TT Stars pelasi oman turnauksensa Lappeenrannassa. SC Unpro kaatui lukemin 6—4 ja PoNoVo Akatemian kanssa Stars päätyi pistejakoon maalein 4—4. Savonlinnalaiset nousivat päätöserässä 4—1-tappioasemasta tasoihin.

Kovimmat tehot starsilaisista iski neljästi osunut Juuso Immonen. Werneri Turusen saldo oli 1+3, Hannu Pasasen 2+0, Sami Tuovisen 1+1 ja Samu Juvosen 0+2.