STPS:n venäläisvahti Sorokinilla värikäs debyytti savonlinnalaisjoukkueessa: Päästi maalin ensimmäisellä peliminuutilla ja sai suoran punaisen ennen puoliaikaa — STPS ja Lappee JK tasasivat pisteet

Ulosajosta huolimatta STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen näkee, että nuoresta venäläisvahdista on kauden mittaan suuri apu joukkueelle.

Tuija Pauhu

Mavin Viisainen pelasi keskiviikkona entistä seuraansa vastaan keskiviiikkona.
Mavin Viisainen pelasi keskiviikkona entistä seuraansa vastaan keskiviiikkona.

STPS ja Lappee JK tasasivat keskiviikkona pisteet Lappeenrannan Sammonlahden kentällä pelatussa jalkapallon Kaakon Kolmosen ottelussa lukemin 1—1.

Ottelun molemmat maalit syntyivät avauspuolikkaalla.

Toni Tiainen yllätti STPS:n maalilla debytoineen Konstantin Sorokinin jo ensimmäisellä peliminuutilla, mutta STPS vastasi lähes välittömästi. Niklas Turunen iski 1—1-maalin vain neljä minuuttia myöhemmin.

— Päästimme vastustajan iskemään omasta virheestä heti alussa, mutta paikkasimme tilanteen myös nopeasti, STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen kertoi ottelun jälkeen.

Sorokinin ensimmäinen ottelu päättyi ennen täyttä aikaa, kun venäläisvahti katseli punaista korttia 41. peliminuutilla. Sorokin pelasi pallo käsillään 30 metrissä ja sai suoran punaisen.

Ulosajosta huolimatta nuori venäläinen sai Silvennoiselta kehuja.

— Konstantin tuli hyvin peliin, ja hän tulee varmasti olemaan iso apu ja voimavara meille.

Loppuottelun savonlinnalaisten maalia vartioi 15-vuotias Valtteri Molari.

Savonlinnalaisilla pelasivat toisella puoliajalla kymmenellä pelaajalla onnistuneesti, ja loivat neljä vaarallista maalipaikkaa, mutta maaleja ottelussa ei enää nähty.

Silvennoinen myöntää lopputuloksen pettymykseksi.

— Tuo joukkue olisi pitänyt voittaa vajaallakin. Jokainen pelaaja tiesi sen ja pelasi sen puolesta, eikä ryhdytty itkemään ja valittamaan vajaalla. Käännämme tämän kuitenkin voimavaraksi.

Seuraavan kerran keltamustat pelaavat 9. kesäkuuta Haminan Pallo-Kissoja vastaan Kyrönniemen kentällä.