SaPKon luottosentteri Mikko Lahtela Suomen mestarin tryoutille — Myös pässipaitojen ex-kapteeni Joona Monto hakee pelipaikkaa ensi kaudeksi Hämeenlinnasta

Neljä edellistä kautta pässipaitaa edustanut Mikko Lahtela siirtyy ensi kaudeksi liigajäille mikäli tarkastelujakso vakuuttaa HPK:n.

Soila Puurtinen

Mikko Lahtela edusti pässipaitaa neljä kautta ja oli yksi joukkueensa kärkipelaajia.
Mikko Lahtela edusti pässipaitaa neljä kautta ja oli yksi joukkueensa kärkipelaajia.

SaPKoa neljä edellistä kautta edustanut luottosentteri Mikko Lahtela lähtee havittelemaan paikkaa liigajäiltä, kun hyökkääjä on solminut 1+1-vuotisen tryoutin sisältävän sopimuksen HPK:n kanssa.

Myös SaPKon ex-kapteeni Joona Monto on tehnyt samanlaisen sopimuksen hämeenlinnalaisjoukkueen kanssa. Monto edusti SaPKoa 2016—18. Viime kaudella hän pelasi Kiekko-Vantaan paidassa.

Molemmat pelurit ovat edustaneet HPK:ta juniorivuosina.

– Sekä Joona että Mikko ovat pelanneet Mestistä useamman vuoden vastuullisissa rooleissa. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja vakiinnuttaa paikkansa liigajoukkueessa, kommentoi HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola seuran tiedotteessa.

Suomen mestaruutta kuluneen liigakauden päätteeksi juhlinut joukkue julkaisi samalla 16 pelaajasopimusta, joista neljä oli juniorisopimuksia. Sopimuspelaajien joukossa ovat muun muassa Mestiksestä tutut Rasmus Reijola sekä Nico Nurmikanta.

HPK:n kärkiketjuihin vuoden sopimuksella siirtyy myös SaiPasta tuttu keskushyökkääjä Cody Kunyk.