SaPKolle jälleen viime hetkien tappio — IPK iski viimeisellä sekunnilla

SaPKo jäi Mestiksen avausviikonloppuna pisteittä. Lauantaina oli IPK:n vuoro masentaa savonlinnalaisryhmä viime hetken osumalla.

Antti Varonen

Matias Lainio jatkaa oivaa syysvirettään. Hyökkääjän nimiin merkattiin SaPKon kauden avausmaali.

SaPKo joutui lähtemään tyhjin käsin kotiin Iisalmesta, kun IPK:n Topi Piipponen iski ratkaisevan 3—2-osuman vain sekunti ennen ottelun päätössummeria.

Avauserässä nähtiin SaPKon kauden avausosuma, kun Matias Lainio yllätti IPK-vahti Aleksi Aution tarkalla rannelaukauksella. Syöttäjiksi maaliin merkattiin Jaakko Lantta ja Jarno Pavén. IPK nousi kuitenkin tasoihin hetkeä myöhemmin. Maalin teki Damir Galin.

Toisessa erässä SaPKo vyörytti hyökkäyksiä kohti iisalmelaisten maalia, mutta yritykset jäivät tehottomaksi. Myös kotijoukkue onnistui pääsemään useille vaarallisille maalipaikoille. Pasi Kouvolalainen veikin IPK:n 2—1-johtoon ajassa 33.23.

Kolmannessa erässä Jaakko Lantta nosti SaPKon 2—2:een ylivoimalla.

IPK kaatoi kuitenkin kylmää vettä savonlinnalaisten niskaan viimeisellä sekunnilla. Topi Piipposen veto upposi SaPKo-maaliin viimeisellä sekunnilla, ja SaPKo joutui nöyrtymään jo toista kertaa tänä viikonloppuna.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet