SaPKo jatkaa pelejään tänään Vantaalla — Palojärvi sivussa alaraajavamman vuoksi

SaPKon on voittanut K-Vantaan kolmesti, ja kaksi kohtaamista on ratkaistu vasta voittolaukauksilla.

Soila Puurtinen

SaPKo ja K-Vantaa kohtasivat viimeksi keskiviikkona.

Eilen Turussa pelanneen SaPKon ottelut jatkuvat heti tänään Vantaalla, kun vastassa on sarjataulukon yhdeksännellä sijalla majaileva Kiekko-Vantaa. SaPKo nousi TuTo-voitollaan neljänneksi, eli pudotuspelien kotietuun oikeuttavalle sijalle. Lisäksi SaPKolla on muita samojen sijojen joukkueita vähemmän pelattuja otteluita, joten pässipaidat ovat pelanneet itsensä hyvään tilanteeseen runkosarjan loppurutistuksessa.

SaPKo on voittanut jokaisen kauden kolmesta kohtaamisesta K-Vantaata vastaan. Kaksi voitoista on tullut voittolaukauskilpailussa. Viimeksi näin kävi keskiviikkona Talvisalossa, kun SaPKo kiri 0—3-tappioasemasta rinnalle ja kahden pisteen voittoon.

SaPKon kokoonpanoon on tehty pieniä muutoksia eiliseen Turun-otteluun verrattuna. Kaksi ylintä hyökkäysketjua pysyvät muuttumattomina, mutta Joonas Toivanen nousee nelosketjusta kolmosen sentteriksi, ja Jaakko Lantta siirtyy keskeltä laidalle. Tommi Laakso putoaa vastaavasti nelosketjuun, ja Eetu-Santeri Koivunen nousee kokoonpanoon Joni Seinelän tilalle.

Puolustuksesta puuttuu Lukko-laina Antti Palojärvi, joka pelasi TuTo-ottelussa vain 3 minuuttia. Palojärven poissaolon syynä on alaraajavamma. Waltteri Ruuskanen on noussut kolmanteen pakkipariin Ville Väinölän rinnalle.

SaPKo tänään:

1. ketju: Niklas Salo, Mikko Lahtela, Teemu Lämsä.

2. ketju: Atte Karppinen, Juuso Forsström, Matias Lainio.

3. ketju: Tatu Vihavainen, Joonas Toivanen, Jaakko Lantta.

4. ketju: Tommi Laakso, Eetu-Santeri Koivunen, Henri Keskilohko.

Puolustus: Julius Marva&Ville Tiitinen, Elmeri Laamanen&Eetu Pylkkänen, Ville Väinölä&Waltteri Ruuskanen.

7. puolustaja Jimi Kuronen.

Maalilla aloittaa Nico Vikstén. Roope Urpolahti on luukkuvahtina.

Ottelu alkaa Vantaalla kello 17.

Luetuimmat

Kommentoidut