East Volley lähtee pesemään kasvojaan Passarit-tappion jälkeen Tanhuvaarassa — Pisteen LiVolta ottanut Parikkalan Urheilijat puolestaan yrittää avata voittotiliään Jyväskylässä

East Volleyn valmentaja Jaakko Hakulinen uskoo, että kun jokainen pelaaja parantaa suoritustasoaan, on Liperi Volley tänä iltana kaadettavissa

Soila Puurtinen

East Volleyn Eetu Kautonen (vas.), Jere Aalto ja Simo Suppola iskevät tänään Liperi Volleyn kimppuun Tanhuvaarassa.
East Volleyn Eetu Kautonen (vas.), Jere Aalto ja Simo Suppola iskevät tänään Liperi Volleyn kimppuun Tanhuvaarassa.

East Volleyn lauantainen vierailu Mikkeliin lentopallon 2-sarjaotteluun lähti liikkeelle hyvin, mutta päättyi mahalaskuun.

East Volley vei avauserän Passareilta, taisteli hyvin mukana toisessakin erässä, mutta kahdessa viimeisessä erässä East oli täysin tuuliajolla. Passarit otti kauden toisen voittonsa erin 3—1 (21—25, 25—20, 25—13, 25—11). 

— Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää perustekemistä. Saatiin syötöllä Passareita vaikeuksiin ja oma vastaanottokin toimi. Toisesta erästä lähtien koko paletti lähti hajoamaan. Kukaan ei oikein loistanut, Eastin valmentaja Jaakko Hakulinen sanoi.

Viime kaudesta nuorentunut joukkue makselee vielä oppirahojaan.

— Siinä meni jonkinlainen lukko päälle koko porukalta. 

Savonlinnalaisilla on heti tänään mahdollisuus kiillottaa kilpeään, kun se pelaa kotiottelunsa Liperi Volleyta vastaan Tanhuvaaran urheiluopistolla.

Lauantaina LiVo tahkosi Parikkalan Urheilijoiden kanssa täydet viisi erää vieden lopulta voiton erin 3—2 (25—11, 25—21, 23—25, 20—25, 15—12). Avauskierroksella LiVo haki voiton Jyväskylästä.

Hakulisen mukaan poppakonsteja ei LiVon kaatoon tarvita, vaan riittää kun jokainen pelaaja parantaa omaa suoritustasoaan.

— Passarit-peli oli vain yksittäinen peli ja uskon, että tänään ollaan jo paljon parempia.

Tanhuvaaran sali on tuttu paikka East Volleylle. Joukkue on pelannut siellä vähintään yhden pelin per kausi ja kerran viikossa joukkue harjoitteleekin siellä. Ottelu alkaa Tanhuvaarassa klo 17.30.

Parikkalan Urheilijat yrittää avata voittotiliään JyväsLentiksen vieraana. Ottelu alkaa Jyväskylässä Kortepohjan koululla klo 13.

Luetuimmat

Kommentoidut