SaPKolle kova vierasvoitto Kokkolassa

SaPKo haki 1—2-vierasvoiton Kokkolan Hermeksestä perjantai-iltana.

Soila Puurtinen

SaPKon avausmaalin Hermestä vastaan iski Joona Monto.

SaPKo tärkeän 1—2-vierasvoiton Kokkolan Hermeksestä perjantai-iltana.

Savonlinnalaisten maali syntyi ylivoimalla ajassa 15.01, kun Jarno Pavénin veto jäi pomppimaan maalin eteen, ja Joona Monton oli helppo työ iskeä siitä kiekko maaliin.

Monto oli mukana myös SaPKon toisessa osumassa ottelun toisessa erässä. Joukkueen kapteeni kiersi Hermes-maalin ja hänen syöttönsä löysi täysin yksin maalin eteen jääneen Niklas Salon.

Hermeksen 1—2-kavennuksen iski ajassa 37.11 Jimi Nylund.

SaPKo aloitti ottelun pirteästi ja onnistui luomaan useita hyviä maalipaikkoja jo avauserässä. Maaliin asti kiekkoa ei kuitenkaan saatu. Erän edetessä peli tasaantui, ja myös Hermeksellä oli omat maalipaikkansa.

Toisessa erässä SaPKolla oli useita läpiajoja, mutta viimeistely jatkui avauserän tasolla.

Kolmannessa erässä Hermes painoi päälle kovalla voimalla, mutta savonlinnalaiset puolustivat onnistuneesti. Lisäksi SaPKo-maalilla torjunut Joonas Toivonen hoiti tonttinsa mallikkaasti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Kommentoidut