Savonlinnassa auton alle jääneen Tiia Kuikan toipuminen etenee, olkapääleikkaus onnistui —  Potilas kotiutuu, kun kallonmurtumat ovat luutuneet riittävästi

Kuikka toivoo SUL:n tiedotteessa, että media ei yrittäisi ottaa häneen yhteyttä. Sairaalassa ollessaan hän ei anna haastatteluja. "Toivon, että saisin kuntoutua kaikessa rauhassa. Haastattelujen aika on sitten, kun pääsen taas jatkamaan harjoittelua", Kuikka sanoo.

Timo Seppäläinen

Tiia Kuikka jäi auton alle Savonlinnassa pari viikkoa sitten. Hän on toipumassa vammoistaan, mutta on yhä Kuopiossa sairaalassa.
Tiia Kuikka jäi auton alle Savonlinnassa pari viikkoa sitten. Hän on toipumassa vammoistaan, mutta on yhä Kuopiossa sairaalassa.

Savonlinnassa opiskelevan kilpakävelijä Tiia Kuikan toipuminen harjoituslenkillä sattuneesta onnettomuudesta on edistynyt ilman takaiskuja. Hän loukkaantui reilut kaksi viikkoa sitten Savonlinnassa, kun henkilöauto törmäsi häneen suojatiellä.

Onnettomuuden jälkeen Kuikka on ollut hoidettavana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Onnettomuudessa Kuikka sai olkaluuvamman, joka korjattiin leikkauksella sekä iskun päähän, joka aiheutti murtumia.

Olkapäävamman leikkaus onnistui hyvin. Kotiutuminen sairaalasta tapahtuu heti, kun kalloon tulleet murtumat ovat luutuneet riittävän hyvin ja aivot toipuneet iskusta.

Kuikka toivoo, että media ei yrittäisi ottaa häneen yhteyttä. Sairaalassa ollessaan hän ei anna haastatteluja.

— Toivon, että saisin kuntoutua kaikessa rauhassa. Haastattelujen aika on sitten, kun pääsen taas jatkamaan harjoittelua, Kuikka sanoo.

Lappeenrannan Urheilu-Miehiä edustava Kuikka, 24, on naisten 50 kilometrin kävelyn Suomen ennätyksen haltija.