Juvan kunnanjohtajasta Mervi Simoskasta Eslin uusi puheenjohtaja — Savonlinnalaiset Jarmo Hirvonen ja Juha Kauppinen valittiin hallitukseen

Mervi Simoska seuraa puheenjohtajana Mari Makkosta, joka valittiin aluejohtajaksi.

PIHLA LIUKKONEN

Juvan kunnanjohtajasta Mervi Simoskasta Eslin uusi puheenjohtaja — Savonlinnalaiset Jarmo Hirvonen ja Juha Kauppinen valittiin hallitukseen

Juvan kunnanjohtaja Mervi Simoska on Etelä-Savon liikunta ry:n (Esli) uusi puheenjohtaja. Simoska valittiin tehtävään yksimielisesti Juvan Urheilijoiden esityksestä.

— ESLi on merkittävä maakunnan hyvinvoinnin kehittäjä ja lisääjä. Yhteistyö ESLi:n kanssa on minulle tuttua pitkältä ajalta. On hienoa päästä kehittämään ESLi:ä yhteistyössä sen jäsenjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Jatkossa etenkin hyvinvoinnin edistäminen laaja-alaisesti on tärkeää, Simoska sanoo Eslin tiedotteessa.

Eslin edellinen puheenjohtaja Mari Makkonen valittiin aiemmin Eslin aluejohtajaksi jatkamaan eläkkeelle jääneen Heino Lipsasen työtä.

— Strategiatyö on käynnistymässä. Simoskan kiinnostus eritysryhmien liikuntaan näkyy myös strategiassa, Makkonen kertoo tiedotteessa.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Jorma Laasonen Pieksämäeltä. Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Sari Tompuri Mäntyharjusta ja Juhani Sihvonen Mikkelistä. Hallituksessa jatkuvat Juhani Mustonen (Juva), Jarmo Hirvonen (Savonlinna), Hannu Tiusanen (Kangasniemi), Juha Kauppinen (Savonlinna) ja Arto Seppälä (Mikkeli), joka jatkaa toisena varapuheenjohtajana.