SaPKo A:lle kaksi pistettä Pirkanmaan tuplapeliviikonlopusta — "Meidän peli oli halutonta, emmekä pelanneet omilla vahvuuksillamme"

Lauantaina SaPKo nappasi Nuorten Mestiksen alkusarjassa kaksi pistettä Nokian Pyryltä 5—4-jatkoaikavoitolla, mutta sunnuntaina se jäi tyhjin käsin sarjakärki-KOOVEE:n vieraana lukemin 4—3.

Soila Puurtinen

Simo Kauppinen iski lauantaina hattutempun Nokian Pyryä vastaan. 
Simo Kauppinen iski lauantaina hattutempun Nokian Pyryä vastaan. 

SaPKo pelasi viikonloppuna kaksi ottelua Nuorten Mestiksen alkusarjaa Pirkanmaalla. Lauantaina joukkue nappasi kaksi pistettä Nokian Pyryltä 5—4-jatkoaikavoitolla, mutta sunnuntaina se jäi tyhjin käsin sarjakärki-KOOVEE:n vieraana lukemin 4—3.

Joukkueen valmentaja Juho Nykänen ei silitellyt suojattiensa päitä varsinkaan lauantain otteista.

— Meidän peli oli halutonta, emmekä pelanneet omilla vahvuuksillamme. Oletimme asioiden tapahtuvan itsekseen, hän totesi.

Valmentajan mukaan lauantain vastustaja Pyry ei pelannut niin organisoidusti, mihin sarjassa on totuttu, ja se sekoitti myös pässipaitojen omaa pelaamista.

— Se oli enemmän luomulätkää, missä ei ollut minkäänlaista rakennetta. Me olimme ihmeissämme sen kanssa, sillä siinä ei ollut mitään sellaista, mikä olisi toistunut. Pelasimme kuitenkin kolme viimeistä minuuttia hyvin, ja se riitti kahteen pisteeseen.

Sunnuntain peli oli puolestaan valmentajan mukaan jo parempaa, mutta sarjaa johtava KOOVEE käytti paikkansa paremmin.

— Hallitsimme peliä 58 minuuttia, mutta sitten tuli kaksi huolimattomuusvirhettä puhtaasti laiskuudesta. Sarjakärki on sen verran hyvä joukkue, että se käytti paikkansa, Nykänen sanoi.

SaPKon viikonlopun tehokkain pelaaja oli hattutempun Pyryn verkkooon iskenyt Simo Kauppinen (4+1).

Ensi viikonloppuna joukkueella on edessä tuplapeli Kajaanin Hokkia vastaan. 

— Sinne lähdetään varmistamaan Mestis-paikka, Nykänen toteaa.

SaPKo on sarjassa viidentenä kuusi kierrosta ennen alkusarjan päätöstä.