SaPKo antaa näyttöpaikan kahdelle puolustajalle ja neljälle hyökkääjälle

Keskusteluyhteys on olemassa myös viiden liigaseuran kanssa.

Antti Varonen

Mestiksen hallitseva mestari on aloittanut valmistautumiseen uuteen kauteen. Perinteinen joukkuekuva otettiin Tallisaaren pässipatsaalla.
Mestiksen hallitseva mestari on aloittanut valmistautumiseen uuteen kauteen. Perinteinen joukkuekuva otettiin Tallisaaren pässipatsaalla.

Keskiviikkona jääharjoittelunsa aloittava SaPKo testaa kuutta pelaajaa ennen syyskuun lopussa alkavaa Mestistä.
Näyttöpaikan saavat puolustajat Joel Pasonen ja Robin Ullbäck sekä hyökkääjät Eetu Koivunen, Ville Saloranta, Jere Kuivisto ja Reko Riihinen.
20-vuotias Pasonen on SaPKon oma kasvatti, joka on pelannut viimeiset neljä vuotta Kuopion KalPan junioreissa. 21-vuotias Ullberg puolestaan on pelannut Jokereiden, Bluesin ja HIFK:n junioreissa.
20-vuotias Koivunen on Pelicans-kasvatti, joka pelasi viime kaudella JYPin A-nuorissa. Toisen polven kiekkoilijan isä on SaPKossakin aikanaan pelannut Toni Koivunen.
21-vuotias Saloranta on pelannut Tampereella sekä Ilveksessä että Tapparassa. 19-vuotias Kuivisto on puolestaan SaPKon oma kasvatti ja hän pelasi viime kaudella A-nuorten Mestistä.
HIFK-kasvatti Riihinen yritti saada paikkaa viime syksynä SaPKosta, mutta pelasi Suomi-sarjaa Imatran Ketterässä.
— Kaikki saavat rehellisen mahdollisuuden ja ovat mukana vähintään kuukauden, SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen lupaa.
SaPKon tuntosarvet sojottavat myös Liigan suuntaan. Keskusteluyhteys on HIFK:n, KooKoon, TPS:n, Ässien ja Ilveksen kanssa.
— SaiPankin kanssa keskusteluja käytiin, mutta Ketterän nousu muutti niitä suunnitelmia, Räsänen sanoo.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.