STPS jatkaa Kai Niirasen valmennuksessa – Jesse Jäppinen tekee paluun savonlinnalaisjoukkueeseen

STPS julkaisi perjantaina ensimmäiset sopimukset kesälle 2020.

Antti Varonen

Jesse Jäppinen tekee paluun STPS:n paitaan ensi kaudeksi.
Jesse Jäppinen tekee paluun STPS:n paitaan ensi kaudeksi.

STPS jatkaa ensi kaudellakin Kai Niirasen komennennossa. Viime kausi oli Niirasen ensimmäinen kokonainen kausi miesten edustusjoukkueen päävalmentaja.

Päävalmentajan lisäki seura on sopinut myös ensimmäiset pelaajasopimukset ensi kaudelle, kun keltamustassa paidassa jatkavat Henri Manner, Antti Pulkkinen, Teemu Pulkkinen, Marko Huttu sekä Elmeri Marttinen. Paluun STPS:ään tekee puolestaan Jesse Jäppinen.

Jäppisen viime kausi jäi kokonaan väliin, kun keskikenttäpelaajan polvi hajosi ennen kesää. Jäppinen harjoitteli loppukesän ja syksyn STPS:n mukana.

– Jäppisen pelaaminen STPS:ssä tulevalla kaudella on iso juttu, sillä hän on kiistattomasti yksi Kolmosen parhaista keskikenttäpelaajista. Vuoden mittaan Jese on saanut treenattua fysiikan timanttiselle tasolla ja tunnetusti teknis-taktiset ominaisuudet Jessellä on Kolmosen tasolle erinomaiset jo ennestään. Harjoituspelien myötä pelituntuma saadaan varmasti kuntoon ennen kauden alkua, seuran tiedotteessa kerrotaan.

Myös valmentaja Niiranen on tyytyväinen Jäppisen paluusta.

– Näyttää siltä, että imua STPS:ään tuntuu olevan. Jäppisen Jessen paluu edustukseen pahan polvivamman jäljilta on iso plussa, joka varmasti lisää joukkueen haluttavuutta. Kyllähän kaikki haluaa Jesen kanssa pelata samassa joukkueessa, hän kertoo tiedotteessa

STPS:n mukaan ensimmäisten sopimusten myötä tärkeimmät palaset ensi kesää ajatellen ovat jo löydetty. Lisäksi jatkosta on sovittu suullisesti useiden muidenkin pelaajien kanssa, mutta niistä kerrotaan lisää myöhemmin.

Kommentoidut