SaPKo-kasvatti Sami Jekunen siirtyy Kajaanin Hokkiin ensi kaudeksi

Jekunen siirtyy tulevaksi kaudeksi Hokki-paitaan yksivuotisella sopimuksella.

Soila Puurtinen

Sami Jekunen pelaa ensi kaudella Mestistä Kajaanin Hokin paidassa. Kajaanilaisseura julkaisi yksisopimuksen keskiviikkona.

22-vuotias SaPKo-kasvatti palasi Savonlinnaan viime kaudeksi ja pelasi pässipaidassa 48 ottelua tehoin 3+13=16 pistettä. Tehotilastossa Jekusen lukema oli +17.

Menneen kauden Mestis-mestaruus oli puolustajalle jo toinen, sillä hän juhli mestaruutta myös kaudella 2015—16 Mikkelin Jukureissa.

— Jekunen on puolustaja, joka on kehittynyt tasaisesti kolmen pelaamansa Mestis-kauden aikana. Peruspuolustaminen on hänellä jämäkkää ja luonne kamppailupeliin kovalla tasolla. Kiekollinen peli meni myös viime kaudella selkeästi eteenpäin ja se näkyi suoraan myös hänen tekemissään tehopisteissä, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kertoo seuran tiedotteessa.

SaPKon ja Jukureiden lisäksi Jekunen on käynyt pelaamassa myös KalPan riveissä A- ja B-junioreissa vuosina 2012—14.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.