Kerimäellä ollaan tyytyväisiä liikuntahallin remonttiin — "Halli on nyt sivakassa kunnossa"

Halli otettiin viime perjantaina käyttöön lattiaremontin ja savuvahingon jälkeen.

Soila Puurtinen

Lattiaremontin yhteydessä tulleen savuvahingon jäljet on nyt korjattu Kerimäen liikuntahallissa. Ensimmäiset käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä uusittuun lattiaan.
Lattiaremontin yhteydessä tulleen savuvahingon jäljet on nyt korjattu Kerimäen liikuntahallissa. Ensimmäiset käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä uusittuun lattiaan.

Elokuun alusta alkaen suljettuna ollut Kerimäen liikuntahalli avattiin urheilijoiden käyttöön viime perjantaina.

Liikuntahalli joutui käyttökieltoon, kun lattiaremontin yhteydessä tila kärsi savuvahingon. Vanhan lattian hiomisesta syntynyt ja säkkiin pakattu hiontapöly oli yön aikana käynyt kytemään ja polttanut lattiaan iso reiän. Varsinaista tulipaloa ei syttynyt, mutta savuvahingot olivat mittavat.

Savuvahingon jälkiä siivottiin yli kaksi viikkoa ja halli tuuletettiin huolellisesti. Myös ilmanvaihtokanavat vaativat perusteellisen puhdistuksen ja hallin seinät maalattiin uudelleen.

— Kun voitimme vaikeudet, remontti meni loppujen lopuksi juuri niinkuin suunniteltiin. Vaikka aikataulu oli tiukka, saimme kaikki rutistettua valmiiksi, Savonlinnan kaupungin rakennusmestari Pekka Hanikka kertoo.

Soila Puurtinen

18613207.jpg

Halliin asennettiin Pulastic-massalattia, jota käytetään jo useammassa kaupungin liikuntasalissa.

Ensimmäiset käyttäjäkokemukset hallista ovat olleet myönteiset.

— He, jotka ovat hallia ehtineet jo käyttää, ovat kyllä kehuneet. Halli on nyt sivakassa kunnossa, Kerimäen vapaa-ajanohjaaja Tarmo Malinen toteaa.

Syksyn aikana kunnostetaan myös liikuntahallin ympäristöä. Pihaan tehdään korotettu kevyen liikenteen väylä, joka lisää alueen käyttäjien turvallisuutta.

Samassa yhteydessä myös koulukeskuksen pihoja uusitaan lisäämällä näkyvyyttä muun muassa parantamalla valaistusta.

Luetuimmat