PaU taisteli yhden pisteen Himangalta

PaU taipui Himangan Urheilijoille sunnuntaina 3—2 pistein 25—19, 25—18, 23—25, 17—25, 15—8.

Tuija Pauhu

PaU:n vuosi käynnistyi Himangalla, josta matkaan tarttui yksi piste.
PaU:n vuosi käynnistyi Himangalla, josta matkaan tarttui yksi piste.

Parikkalan Urheilijat sai matkaansa yhden pisteen, kun joukkue vieraili sunnuntaina miesten lentopallon 2-sarjan ylemmän jatkosarjan avausottelussa Himangan Urheilijoiden luona.

PaU taipui 3—2 pistein 25—19, 25—18, 23—25, 17—25, 15—8.

Vaikka vieraat saivat otteluun heikon alun häviten kaksi ensimmäistä erää, olivat kolmas ja neljäs erä parikkalalaisten heiniä. Viidennessä kotijoukkue repäisi kuitenkin heti erän alkuun kuuden pisteen kaulan, eikä PaU onnistunut kirimään sitä kiinni.

PaU:n valmentajan Sami Muukkosen mukaan joukkue tiesi, että alusta olisi tulossa hankala. PaU ei ollut päässyt harjoittelemaan joulutauon aikana käytännössä yhtään, sillä Parikkalahalli on ollut varattuna.

— Siinä mielessä, ettemme ole päässeet kunnolla harjoittelemaan, pitää olla tyytyväinen pisteeseen, Muukkonen totesi.

Omat haasteensa toi myös matka, kun Parikkalasta Himankaan on noin 500 kilometriä. Niinpä joukkue oli lähtenyt jo lauantaina tien päälle. Kotiin ajetaan puolestaan yötä vasten.

— Näin kauas on lähes pakko lähteä jo edellisenä päivänä. Muuten häviää varmasti suoraan kolmessa erässä, Muukkonen pohtii.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset