Ruska-Rastit käynnistyivät Pihlajaniemellä — Mukana pari sataa suunnistajaa — Katso video

Itä-Savon avoimet Ruska-Rastit suunnistetaan tänään jo 47. kerran.

Jarmo Pesonen

Ruska-Rastien kilpailunjohtaja Kauko Piirosen (vas.), valvoja Jarmo Munckin ja ratamestari Jukka Pyykösen hymyt eivät hyytyneet, vaikka metsätyöt toivat omat hankaluutensa ratojen suunnitteluun.

Savonlinnassa Pihlajaniemen koulun maastossa kuhisee tänään, kun parisataa suunnistajaa osallistuu 47. kerran järjestettäville Itä-Savon avoimille Ruska-Rasteille.

Kisakeskus on Pihlajaniemen koululla. Maaston rehevyys ja suhteellisen suuret korkeuserot tekevät suunnistuksesta raskaahkon.

Kilpailun lähtö oli klo 11. Itä-Savo seuraa suunnistuspäivän tapahtumia ja kertoo niistä päivän aikana verkkosivuillaan sekä sunnuntaina printtilehdessä.

Ruska-Rastien kovin nimi tänä vuonna on Kalevan Rastia edustava huippusuunnistaja Aaro Asikainen, joka toukokuussa suunnisti pronssia SM-keskimatkalla.

Naisten pääsarjassa yksi mielenkiintoisista nimistä on kansanedustaja ja Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Hanna Kosonen.

Jos video ei näy, näet sen myös täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Kommentoidut