Aamulehti: Myös LeKi veloissa – puheenjohtaja ei ole kuitenkaan huolissaan

Aamulehti uutisoi keskiviikkona, että LeKi Hockey Oy:llä on noin satatuhatta euroa velkaa sekä muutama uusi maksuhäiriömerkintä.

Tuija Pauhu

LeKi sijoittui viime kaudella Mestiksen runkosarjassa yhdeksänneksi.

Aamulehti uutisoi keskiviikkona, että LeKi Hockey Oy:llä on noin satatuhatta euroa velkaa sekä muutama uusi maksuhäiriömerkintä. Uutisessa kerrotaan Lempäälän Kisan edustusjoukkueen liikevaihdon olevan noin 250 000 euroa.
LeKi Hockey Oy:n puheenjohtajan Jukka Laakson mukaan seuran tulevaisuudesta Mestiksessä ei tarvitse kuitenkaan olla huolissaan.
– Tarvitsemme apua, mutta nurin emme ole menossa. Suurimpien velkojien kanssa meillä on hyvät keskusteluyhteydet. Maksuhäiriöt ovat osin pientä huolimattomuutta. Ne summat saamme kyllä hoidettua, ei ongelmaa, hän sanoo.

Yhtiölllä on nyt käynnissä osakeanti, joka ulottuu syyskuulle saakka.

Tänä keväänä on uutisoitu Kajaanin Hokin sekä Espoo Unitedin talousahdigosta. Hokki hakeutui konkurssiin toukokuussa ja pelaa ensi kaudella Suomi-sarjassa. Yle Urheilu uutisoi puolestaan viikko sitten, että Blues Juniors olisi vienyt Espoo United Oy:n käräjäoikeuteen saamatta jääneiden noin 100 000 euron maksujen vuoksi.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo