TPS:n sopimuspelaaja Isiguzo vahvistamaan SaPKon puolustusta toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella

TPS:stä SaPKoon lainalle tuleva Bernard Isiguzo suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan Puolustusvoimien Urheilukoulussa.

AOP/Jaakko Stenroos

Bernard Isiguzo saapuu vahvistamaan pässipaitojen puolustusta.
Bernard Isiguzo saapuu vahvistamaan pässipaitojen puolustusta.

TPS:n sopimuspelaaja puolustaja Bernard Isiguzo saapuu vahvistamaan SaPKon puolustusta toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, savonlinnalaisseura tiedotti maanantaina.

20-vuotias Helsingissä syntynyt Isiguzo on Espoon kiekkokoulun kasvatti, ja hänellä on Mestis-kokemusta Espoo Unitedista ja TUTO Hockeysta 37 ottelun verran. Viime kaudella hän pelasi TPS:n paidassa sekä nuorten että aikuisten SM-liigaa.

Puolustaja on edustanut Suomea useissa eri ikäkausimaajoukkueissa.

Isiguzo suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan Puolustusvoimien Urheilukoulussa. SaPKon joukkueenjohtajan Pekka Lindénin mukaan puolustaja on kuitenkin normaalisti mukana joukkueen vahvuudessa.

— Hänen on tarkoitus kotiutua syyskuun lopussa, ja hänellä on nyt urheilukomennusta toistaiseksi, Lindén kertoo.

SaPKon joukkueeseen ei ole tällä viikolla tulossa lisää vahvistuksia, kun myös Tommi Laakso on palannut pässipaitojen vahvuuteen Porista.

SaPKo tiedotti samalla sopimuspelaajistaan puolustaja Eetu Anderssonin palaavan tositoimiin syyskuun aikana. Anderssonin edellinen kausi pässipaidassa päättyi keväällä loukkaantumiseen, joka vaati leikkaushoitoa. 

SaPKo kohtaa tämän viikon torstaina kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Mikkelin Jukurit torstaina Talvisalon Mediatili Areenalla.

Muokattu 11.35: Lisätty Pekka Lindénin kommentit.