29-vuotias SaPKo-kasvatti Anssi Virkki lopettaa pelaajauransa — "Kun ei pysty antamaan itsestään 110 prosenttia joukkueen saunailloissa, tietää pelanneensa tämän pelin kaikki tasot läpi"

Menneellä kaudella TUTOssa saavutetun Mestiksen hopeamitalin lisäksi Virkin palkintokaapista löytyvät myös Mestiksen pronssimitali kaudelta 2011—2012 sekä Espoo Bluesin paidassa voitettu A-nuorten Suomen mestaruus kaudelta 2008—09.

Timo Seppäläinen

Anssi Virkki (89) on vieraillut SaPKo-vuosiensa jälkeen Talvisalossa useaan otteeseen eri joukkueiden paidassa. Tänä keväänä hän pelasi TUTOn riveissä.
Anssi Virkki (89) on vieraillut SaPKo-vuosiensa jälkeen Talvisalossa useaan otteeseen eri joukkueiden paidassa. Tänä keväänä hän pelasi TUTOn riveissä.

SaPKo-kasvatti Anssi Virkki lopettaa pelaajauransa.

Mestis-hopeaan viime kauden TUTOn paidassa päättänyt 29-vuotias puolustaja kertoo turkulaisseuran verkkosivuilla, että uran päättämiselle on useita syitä

— Tässä on nyt aika monta vuotta nähty ja koettu jääkiekkoa, ja nyt koen olevan hetki antaa aikaa muullekin elämälle. Suurin yksittäinen syy lienee kotona kävelemään opetteleva taapero, jonka arjessa haluan olla enemmän läsnä. Kun ei pysty antamaan itsestään 110 prosenttia joukkueen saunailloissa ja päätösreissuilla, tietää pelanneensa tämän pelin kaikki tasot läpi.

Menneellä kaudella saavutetun Mestiksen hopeamitalin lisäksi Virkin palkintokaapista löytyvät myös Mestiksen pronssimitali kaudelta 2011—2012 sekä Espoo Bluesin paidassa voitettu A-nuorten Suomen mestaruus kaudelta 2008—09.

Virkki edusti urallaan Mestiksessä TUTOn lisäksi SaPKoa ja KooKoota. Hän on pelannut urallaan myös kolme liigaottelua Pelicansissa ja Ässissä.

SaPKossa Virkki on pelannut useampaan otteeseen. Viimeisimmän kerran hänet nähtiin pässipaidassa vuosina 2012—14, jolloin hän toimi joukkueen kapteenina.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset