Osaavat ohjaajat Jarkko Immosen kiekkokoulun perusta

Kolmatta kertaa järjestettyyn Jarkko Immosen kiekkokouluun osallistui tänä vuonna lähes sata aloittelevaa kiekkoilijaa.

Tuija Pauhu

Lähes sata nuorta kiekkoilijaa valloitti Rantasalmen Suursavohallin ja sen ympäristön tällä viikolla, kun siellä järjestettiin kolmatta kertaa Jarkko Immosen kiekkokoulu.
Lähes sata nuorta kiekkoilijaa valloitti Rantasalmen Suursavohallin ja sen ympäristön tällä viikolla, kun siellä järjestettiin kolmatta kertaa Jarkko Immosen kiekkokoulu.

Kolmatta kertaa järjestettyyn Jarkko Immosen kiekkokouluun osallistui tänä vuonna lähes sata aloittelevaa kiekkoilijaa. Nuorimmat osallistujat olivat vasta 5-vuotiaita. Kiekkokoulusta vastanneet Marko Kukkonen ja Markku Leväinen seurasivat nuoria kiekkokoululaisia iloisin mielin.
— Hienosti olemme saaneet junioreita tänne mukaan laajaltakin alueelta. Suurinosa on 100 kilometrin säteeltä Rantasalmelta, mutta kaukaisimmat vieraat ovat Tshekeistä sekä Sveitsistä, Leväinen kertoo.
Keskiviikosta perjantaihin kestäneen kiekkokoulun ohjaajina toimivat Rantasalmen Urheilijoiden ja lähialueiden juniorivalmentajat sekä tietenkin nimensä koululle antanut RU-kasvatti Jarkko Immonen sekä hänen joukkuetoverinsa JYPistä Tuomas Pihlman.
— Meillä on ollut erinomaiset ja osaavat valmentajat joka vuosi. Moni heistä on Rantasalmelta lähtöisin, ja he haluavat antaa maailmalla saaneita oppejaan tällä tavalla takaisin kasvattajaseuralleen, Kukkonen sanoo.
Kiekkokoulun ”rehtori” Tomi Liukkonen asui elämänsä 25 ensimmäistä vuotta Rantasalmella ja on sittemmin valmentanut muun muassa juuri JYPissä eri juniorijoukkueita.
— On ollut todella kivaa seurata tätä puhdasta liikunnan riemua, mikä lapsista välittyy, kokenut valmentaja hehkuttaa.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.