Hokin konkurssi nostaa Imatran Ketterän Mestikseen

Jääkiekkoliiton liittohallitus päätti 31.5., että paikkaa tarjotaan ylemmällä sarjaportaalla sille joukkueelle, joka on sijoittunut sarjaan järjestetyissä karsinnoissa karsintaviivan alle seuraavaksi. Menneen kauden karsinnoissa seuraavaksi sijoittui Imatran Ketterä, joka saa nyt liittohallituksen päätöksellä oikeuden hakea sarjalisenssiä Mestikseen.

Antti Varonen

Kajaanin Hokin tiistaina ilmoittama konkurssi nostaa Imatran Ketterän Mestikseen kaudelle 2017—18, tiedottaa Suomen jääkiekkoliitto keskiviikkona.

Kajaanin Edustushokin konkurssin myötä Mestikseen jäi yksitoista joukkuetta. Jääkiekkoliiton liittohallitus päätti keskiviikkona, että paikkaa tarjotaan ylemmällä sarjaportaalla sille joukkueelle, joka on sijoittunut sarjaan järjestetyissä karsinnoissa karsintaviivan alle seuraavaksi. Menneen kauden karsinnoissa seuraavaksi sijoittui Imatran Ketterä, joka saa nyt liittohallituksen päätöksellä oikeuden hakea sarjalisenssiä Mestikseen.

Ketterä oli ilmoittanut Kajaanin Edustushokki ry:n kielteisen lisenssipäätöksen jälkeen Jääkiekkoliittoon valmiudestaan ottaa sarjapaikka vastaan, jos sellaista heille tarjotaan. Ketterä oli myös valmistautunut asiaan valmistelemalla vaadittavat lisäselvitykset, jos oikeus hakea sarjalisenssiä Mestikseen aukenee.

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea pystyikin nyt lyhyellä varoitusajalla käsittelemään jo aiemmin myönnetyn Suomi-sarjan sarjalisenssin lisäksi toimitetut vaadittavat tiedot Mestiksen sarjalisenssiä varten ja päätti 31.5. Mestiksen sarjalisenssin myöntämisestä Ketterä ry:lle sarjakaudelle 2017—18.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.