SaPKo B hurjasteli 11 maalia karsintojen päätösottelussa — A-nuoret hakivat pisteet Imatralta

Soila Puurtinen

SaPKo B:n Hessu Malmstedt teki lauantaina yhden maalin Imatralla. Sunnuntaina hän hurjasteli neljä pistettä Talvisalossa Titaaneja vastaan.
SaPKo B:n Hessu Malmstedt teki lauantaina yhden maalin Imatralla. Sunnuntaina hän hurjasteli neljä pistettä Talvisalossa Titaaneja vastaan.

SaPKo voitti B-nuorten Mestis-karsinnan viimeisessä ottelussa Titaanit 11—1 sunnuntaina Talvisalossa.

Hessu Malmstedt iski ottelussa neljä tehopistettä (3+1) ja kolmen pisteen päivää viettivät Jeppe Malmstedt (0+3), Veikka Paajanen (2+1) sekä Elmo Pietarinen (2+1).

SaPKo pelasi viikonloppuna kahdesti, kun se vieraili lauantaina Imatralla. Ketterä vei tuon ottelun kuitenkin jatkoajalla 6—5.

Pässipaidat olivat varmistaneet paikkansa B-nuorten Mestikseen jo aiemmin. B-nuorten pelit jatkuvat tammikuussa.

A-nuoret hakivat pisteet Imatralla

SaPKo voitti Imatran Ketterän 0—4 lauantaina Nuorten Mestiksen alkusarjassa Imatralla.

Tärkeimmässä roolissa savonlinnalaisten voitossa olivat hattutempun iskenyt Aleksi Rask sekä 38 kertaa kiekon eteen ehtinyt maalivahti Juho Ahopelto.

Alkusarjaa on jäljellä SaPKon osalta enää kaksi kierrosta, kun se kohtaa ensi viikonloppuna Talvisalossa Diskoksen sekä TPS Akatemian.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet