"Ei mitään hienouksia" — STPS:n kausi päättyi ansaittuun tasapeliin Kouvolassa

STPS päätti kautensa FC Peltirummun vieraana 2—2-tasapeliin lauantaina.

Soila Puurtinen

STPS päätti kautensa Kaakon Kolmosessa 2—2-tasapelillä FC Peltirumpua vastaan. Kuva STPS:n viimeisestä kotiottelusta.
STPS päätti kautensa Kaakon Kolmosessa 2—2-tasapelillä FC Peltirumpua vastaan. Kuva STPS:n viimeisestä kotiottelusta.

STPS:n kausi jalkapallon Kaakon Kolmosessa päättyi lauantaina FC Peltirummun vieraana. Ottelussa päädyttiin jakamaan pisteet, kun lopputulos oli 2—2.

Jesse Jäppinen vei STPS:n jo kolmannella peliminuutilla 0—1-johtoon, mutta kotijoukkue kiri rinnalle ja ohi. Kalle Sippula tasoitti ottelun 10. minuutilla ja Toni Marttila vei Peltirummun 2—1-johtoon 65. minuutilla.

STPS haki tasoitusta kiivaasti, vaikka joutui pelaamaan vajaalla Rasmus Myllyksen otettua kaksi varoitusta. Lopulta kova työ palkittiin, kun Henri Manner iski tasoitusosuman aivan ottelun loppuhetkillä

— Eihän fiilis nyt ihan paras ole, mutta ansaittu tasuri. Vielä enemmän olisi harmittanut, jos olisimme hävinneet, kauden päätösottelussa pelaajavalmentajana toiminut Juuso Kautonen harmitteli juuri ottelun päätyttyä.

— Hallitsimme kyllä ottelua, mutta päästimme pari helppoa maalia. Se on ollut meidän perisynti tällä kaudella, hän pohti.

Joukkueen vastuuvalmentaja Kai Niiranen ei ollut viimeisellä pelireissulla mukana, sillä hän oli valmentamassa Kesämaa-areenalla 2005 syntyneiden poikien päätösturnauksessa.

Ottelussa ei ollut enää panosta, kun STPS oli jo ennen päätöskierrosta varmistanut neljännen sijansa. Panoksettomuus näkyi myös ottelussa.

— Ennen ottelua puhuimme, ettei niin saisi käydä, mutta kyllähän se näkyi. Mutta ihan hyvä kauden päätös oli. Neljäs sija lämmittää kuitenkin vähän, Kautonen pyöritteli.