SaPKon kultakypärä Matias Lainio on Mestiksen marraskuun pelaaja – "Ketjukavereiden kanssa on pelattu hyvin, ja sitä kautta niitä pisteitä on tullut"

SaPKo-hyökkääjä pelasi marraskuussa yhdeksän ottelua ja nakutteli niissä tehot 8+5=13.

Soila Puurtinen

Matias Lainio johtaa Mestiksen pistepörssiä tehoin 13+20=33.
Matias Lainio johtaa Mestiksen pistepörssiä tehoin 13+20=33.

SaPKon kultakypärä Matias Lainio on valittu Mestiksen marraskuun pelaajaksi. Lainio pelasi marraskuussa yhdeksän ottelua ja nakutteli niissä tehot 8+5=13.

– Tottakai henkilökohtaiset palkinnotkin tuntuvat hyviltä, kun silloin tietää tehneensä ainakin jotain oikein. Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja on ollut kiva pelata. Ketjukavereiden kanssa on pelattu hyvin, ja sitä kautta niitä pisteitä on tullut, kommentoi 23-vuotias hyökkääjä valintaa kuukauden pelaajaksi Mestiksen sivuilla.

Lainio johtaa Mestiksen pistepörssiä kuuden pisteen erolla lokakuun pelaajaksi valittuun Hokin Jarkko Harjulaan. Laitilassa syntyneellä hyökkääjällä on kasassa 33 pistettä (13+20).

SaPKo on tällä hetkellä sarjataulukon kärkipaikalla. 21 ottelusta pisteitä on kasassa 40.

– Joukkueena pelit on menneet hyvin, mutta vielä on tietysti parantamisen varaakin. Ehkä sellainen tasaisuus, että pystytään pelaamaan täysi 60 minuuttinen hyvin ja ettei suoritus ailahtelisi pelien välillä on asioita joihin pitää vielä kiinnittää huomiota.

SaPKo pelaa tällä viikolla kahdesti. Keskiviikkona joukkue pelaa Kokkolassa Hermestä vastaan, ja kotona Talvisalossa pässipaidat pelaavat lauantaina.

– Hyvillä miettein lähdetään kohti joulukuun pelejä. Vuoden synkin kausi on nyt voitettu ja pelattiin se joukkueena hyvin. Tästä tämä muuttuu vaan paremmaksi kun mennään kohti kevättä.