Katso kuvat ja video: Suomi Meloo -kanoottiviestissä ei kilpailla, vaan vietetään lomaa Saimaalla meloen — Tapahtuma rantautuu illalla Savonlinnaan ja huomenna Sulkavalla Telataipaleen kanavalle sekä Lohilahdelle

34. kertaa järjestetyssä Suomi Meloo -kanoottiviestissä ei melota kilpailumielessä, vaan ennemminkin vietetään aktiivilomaa.

Tuija Pauhu

Tiina Sainio (oik.) ja Jussi Helve luovuttivat Rantasalmen satamassa kanoottinsa seuraaville melojille. 14 hengen joukkueessa osallistuneilla nurmijärveläiset osallistuivat tapahtumaan työporukalla.

Rantasalmen satamassa oli keskiviikkoaamuna kova tohina päällä. Reilu 400 melojaa oli juuri saapunut Suomi Meloo -kanoottiviestin päivän ensimmäiselle vaihtopaikalleen, ja iloinen puheensorina virtasi läpi satama-alueen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet