Karppanen: SaPKon mestaruusjuhlat mahdollisesti lauantaina Savonlinnan kauppatorilla

Mestaruuden merkitys SaPKon tulevaisuuden kannalta on suuri.

Tuija Pauhu

SaPKon turkulaisosasto halusi yhteispotretin mestaruuspokaalin kanssa.
SaPKon turkulaisosasto halusi yhteispotretin mestaruuspokaalin kanssa.

SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen kuvaili tunnelmia Vantaalla uskomattomiksi.
Mestatuusjuhlintaa on tarkoitus jatkaa Savonlinnassa.
— Jos kaupungin kanssa saadaan kaikki asiat sovittua, niin mestaruutta juhlitaa kauppatorilla mahdollisesti lauantaina, Karppanen sanoi.
Mestaruuden merkitys SaPKon tulevaisuuden kannalta on suuri.
— Tämä mahdollistaa meille paljon asioita, joilla voimme kehittää toimintaamme, Karppanen sanoi ja kiitteli joukkuetta, valmentajia, taustahenkilöitä, faneja ja kaikkia mestaruusmatkalla mukana kulkeneita.
SaPKon puheenjohtaja Vesa Kutvonen seurasi flunssaisena neljättä finaalia kotisohvalta.
— Ihan mahtava tunnelma tietysti. Puhelimeen on tullut valtava määrä viestejä. Koskaan ennen ei näin paljon ole tullut..
Kutvosen mukaan joukkueen valmentajat ja johto olivat ammattimiehiä. Kapteeni Juuso Forsströmin panoksen Kutvonen nostaa korkealle.
— ”Foppa” sanoi jo syksyllä, että tämä on paras joukkue missä hän on ollut ja tällä porukalla mennään pitkälle. Olen sitten häntä kauden mittaan uskonut, Kutvonen naureskeli.
— Joku erikoinen henki tuossa joukkueessa on ja kapteenilla on siinä varmasti iso osuus.
— Täältä on viety OKL ja synnytyslaitos, mutta sitten tuli SaPKo ja näytti, että täälläkin osataan. Tästä mestaruudesta jokaisen savonlinnalaisen on ymmärrettävä olla ylpeä, Kutvonen sanoi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.