East Volleyn ottelu Iskua vastaan kääntyi kahden erän jälkeen päälaelleen — ”Olisihan tämä pitänyt ihan ehdottomasti voittaa”

East Volley hävisi Rantaperkiön Iskua vastaan pelatun ottelun lauantaina erin 3—2.

Tuija Pauhu

East Volley kohtaa sunnuntaina TUTO Volleyn Turussa.
East Volley kohtaa sunnuntaina TUTO Volleyn Turussa.

East Volley sai kylmää kyytiä lentopallon 1-sarjan lauantain ottelussa Rantaperkiön Iskua vastaan Pyynikin palloiluhallilla Tampereella. Ottelu meni Iskulle erin 3—2 (19—25, 16—25, 25—18, 25—19, 15—10).

East voitti ensimmäiset kaksi erää kirkkain lukemin, mutta sitten peli kääntyi päälaelleen.

— Eihän siinä ole kahta sanaa, olisihan tämä pitänyt ihan ehdottomasti voittaa. Voitimme kaksi erää niin älyttömän helposti, sanoo joukkueen pelaajavalmentaja Jaakko Hakulinen pelin jälkeen.

Hakulisen mukaan peli ei enää luistanut kolmannesta erästä eteenpäin.

— Kolmannesta erästä alkaen syötöt olivat aika pehmeitä, emmekä muutenkaan onnistuneet torjunnassa tai puolustuksessa. Toki vastustajakin paransi peliään, mutta kyllä meillä tavallaan loppui se taistelu siinä parin erän jälkeen.

Epätoivo hiipi Eastin peliin

Sitä mukaa, kun Isku paransi otettaan peliin, löyheni Eastin ote entisestään.

— Samalla kun Isku paransi peliään, meidän pelaaminen oli aika löysää, eikä meiltä tullut sellaisia kovia suorituksia läheskään niin paljon kuin olisimme tarvinneet.

— Oli aika vaisua pelaamista meiltä ne kolme viimeistä erää. Lopussa sitten iski pikkuisen epätoivokin, kun peli ei enää kulkenut, niin koko joukkueen peli meni vähän kipsiin, kertoo Hakulinen.

Hakulisen mukaan Eastin pehmeät aloitussyötöt helpottivat vastustajan hyökkäyspeliä entisestään.

— Kaveri pääsi aina hyvästä vastaanotosta pyörittämään peliä hyvin ja hyökkäämään sieltä paremmin kuin alkupelissä.

Eastin kovin pistemies oli jälleen Teemu Silventoinen, joka takoi ottelussa yhteensä 17 pistettä. Taavi Tuominen ei jäänyt Silventoisesta kauas, sillä hän keräsi yhteensä 16 pisteen saldon.

Iskun Paavo Korhonen oli koko ottelun kovin pisteiden tekijä yhteensä 18 pisteellään. Tuomisen kanssa tasoihin pääsi Iskun Petteri Friberg.

Eastin ei auta jäädä lauantaisen ottelun jälkeen makaamaan tuleen, sillä sunnuntaina mennään taas. East Volley kohtaa huomenna TUTO Volleyn Turussa.

— Ihan hyvillä mielin lähdemme huomiseen peliin, pitää vain nollata tämän iltainen. Nyt oli huono peli, mutta huomenna pelataan paremmin, kuittaa Hakulinen.