STPS kärsi tappion kotipelissä sunnuntaina

STPS:n peli lässähti loppua kohden jälleen kerran.

Timo Seppäläinen

Edes aurinkoinen sää tai kotipelin kannustusjoukot eivät auttaneet kotijoukkuetta ottelun voittoon.
Edes aurinkoinen sää tai kotipelin kannustusjoukot eivät auttaneet kotijoukkuetta ottelun voittoon.

STPS:n tappioputki sai sunnuntaina jatkoa, kun Kymin Palloilijat lopulta jyräsi Kyrönniemellä pelatun ottelun lukemin 3—5.

Kotipeli lähti ensimmäisellä puoliajalla käyntiin STPS:n kahden maalin siivittämänä. KyPa tasoitti peliä yhden maalin verran, kun peliä oli pelattu 38 minuuttia. STPS kasvatti maalieroa vastustajaan Rasmus Myllyksen onnistuneella laukauksella puoliajan lähetessä loppuaan. Peli näytti hyvältä, mutta toisella puoliajalla tilanne oli muuttui.

— Taas kerran olimme johdossa ja peli oli hallussa, eikä ensimmäisellä puoliskolla ollut oikeastaan mitään hätää, mutta sitten päästimme kaverin mukaan. Oli taas erittäin tyypillinen peli, tätä tämä nyt on, sanoo joukkueen valmentaja Kai Niiranen.

Kyllä meidän on edelleen vaan uskottava siihen tekemiseen. — Kai Niiranen

Tappio oli STPS:lle jo viides peräkkäinen, ja pettymyksen kuulee valmentajan äänestä.

— Se tässä ihmetyttää, kun emme ole olleet mitenkään pyörteessä missään pelissä. Olemme pystyneet pelaamaan ja pelaammekin, mutta sitten tulee tämmöisiä. Nyt syö kyllä todella paljon.

Toinen puoliaika alkoi molempien joukkueiden hiljaiselolla maalien suhteen. Yli puoleen tuntiin verkko ei heilunut kumpaankaan suuntaan, mutta sitten KyPa laittoi peliin vipinää. Kymen Palloilijat teki kolme maalia kahdeksaan minuuttiin.

— Meillä ei tällä hetkellä yksinkertaisesti riitä materiaali. Tänäänkin kaikki kokeneet pelaajat olivat poissa, Niiranen sanoo.

KyPan todellinen työmyyrä oli Nico Pietiläinen, joka laukoi ottelun viidestä maalista kolme. STPS:llä kunnia jakautui tasaisemmin, sillä Patrik Pakkala, Turkka Aapeli ja Rasmus Myllys tekivät kukin yhden maalin.

STPS:llä ei ole kauaa aikaa nuolla haavojaan, sillä seuraavaan peliin on suunnattava jo keskiviikkona.

— Ei kai tässä auta kun, vaan yrittää pitää mieli positiivisena. Huomenna ehdimme treenaamaan, ja keskiviikkona lähdemme Simpeleelle, että ei tässä kovin pitkään auta murehtia. Huomenna on käännettävä katseet seuraavaan peliin.

STPS:n ongelmana on se, ettei peli pysy jouhevana alusta loppuun.

— Kyllä meidän on edelleen vaan uskottava siihen tekemiseen. Pystymme kuitenkin tekemään maaleja ja pelaamaan, mutta koko 90 minuutin pelaaminen ei onnistu, Niiranen toteaa.

Seuraavan ottelun STPS pelaa Simpeleen Urheilijoita vastaan 19.6. kello 18.30.

Timo Seppäläinen

STPS hävisi ottelun lukemin 3—5.
STPS hävisi ottelun lukemin 3—5.

Uusimmat uutiset