PaU:lta kaksijakoinen ottelu Ylivieskassa — "Pelasimme sekä hyvin että huonosti, mutta hyvin vain liian lyhyen aikaa"

Ensi sunnuntaina PaU kohtaa yhden jatkosarjan kovimmista ennakkosuosikeista Pielaveden Sammon kotonaan Parikkalassa. Vaikka PaU:n valmentaja Sami Muukkonen myöntää vierasjoukkueen ennakkosuosikiksi, odottaa hän kamppailua innolla.

Tuija Pauhu

Parikkalan Urheilijat koki tappion sunnuntaina VieWolle.
Parikkalan Urheilijat koki tappion sunnuntaina VieWolle.

Parikkalan Urheilijoiden sunnuntain ottelu lentopallon miesten 2-sarjassa Vieska Wolleyn vieraana Ylivieskassa oli kaksijakoinen. Ottelu päättyi kotijoukkueen 3—1 (25—14, 25—17, 18—25, 25—22) -voittoon, kun vierasjoukkue pääsi otteluun kiinni vasta kolmannessa erässä.

Neljännessä ottelu kuitenkin ratkesi VieWolle, kun PaU sortui omiin virheisiin, eikä saanut kotijoukkueen tekemää eroa enää kiinni.

— Pelasimme sekä hyvin että huonosti, mutta hyvin vain liian lyhyen aikaa, PaU:n valmentaja Sami Muukkonen pohti.

Vierastappiosta huolimatta Muukkonen kokee joukkueensa saaneen paljon hyvää oppia. Hänen mukaansa on paljon parempi hävitä ylemmässä jatkosarjassa, kun kiertää maata ottamassa helppoja voittoja alemmassa sarjassa.

— Yritämme nyt vain nauttia peleistä ilman paineita. Tietysti tappio harmittaa, mutta ei maailma siihen kaadu, hän totesi.

Ensi sunnuntaina joukkue kohtaa yhden jatkosarjan kovimmista ennakkosuosikeista Pielaveden Sammon kotonaan Parikkalassa. Vaikka Muukkonen myöntää vierasjoukkueen ennakkosuosikiksi, odottaa hän kamppailua innolla.

— Silloin vastassa on ihan eri tasoinen joukkue, hän kertoo.

Uusimmat uutiset