Joka jamppa peliä katsomaan — se on paras tapa auttaa SaPKoa

Kyselyssä annettujen vaihtoehtojen ulkopuolelta esitettiin fanituotteita verkkokauppaan, panostusta nuoriin pelaajiin ja kokonaan uuden jäähallin rakentamista.

Tuija Pauhu

Nyt juhlitaan, kun on sen aika!
Nyt juhlitaan, kun on sen aika!

Itä-Savon verkkokyselyn tulos on ihan selvä: paras tapa auttaa SaPKoa menestymään myös tulevalla kaudella on saapua sankoin joukoin ja kovaäänisesti joukkuetta kotihalliin kannustamaan.

Tämä vaihtoehto keräsi 53 prosenttia annetuista äänistä.

Uuden harjoitushallin rakentaminen sai 23 prosentin kannatuksen, yhteistyösopimukset yritysten kanssa 13 ja suorat rahalahjoitukset 5 prosenttia äänistä.

Myös omia ehdotuksia annettujen vaihtoehtojen ulkopuolelta löytyi.

Näitä olivat kuntosali, fanituotteiden tuominen verkkokauppaan kun ei niitä ulkopaikkakuntalainen nyt mitenkään saa, panostaminen nuoriin ja nälkäisiin pelaajiin sekä omaan juniorityöhön ja kokonaan uuden ja modernin hallin rakentaminen ja vanhan jättäminen harjoitushalliksi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.