Tutulla ravikalenterilla ensi vuoteen Mikkelissä

Mikkelin ravirata järjestää ensi kaudella 18 kilpailupäivää, joista yksi on Savonlinnassa. Palkintotaso on vielä avoin.

Vesa Vuorela

Ravikalenteri Mikkelissä on ensi vuonna varsin sama kuin tänäkin vuonna. Yhdet ravit ajetaan Savonlinnassa.

Keskiviikkona ajetut Mikkelin lounasravit olivat lajinsa viimeiset, sillä ne poistuvat vuoden 2017 ravikalenterista kokonaan. Ensi vuonna lounasraveja ajetaan Suomeesa vain perjantaisin. Muutoin Mikkelin ravikausi kulkee ensi vuonna entiseen malliinsa.

— Meillä on 18 kilpailupäivää, joista yksi järjestetään elokuussa Savonlinnassa, Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen toteaa.

Päivistä kolme on Toto76-päiviä, joista yksi ajetaan St Michel -ravien yhteydessä. St Michel -viikonloppu ravataan ensi vuonna 15.—16. heinäkuuta.

Ravikausi alkaa näillä näkymin sunnuntaina 5. maaliskuuta. Sen jälkeen on pitkä tauko.

— Rata palaa kilpailukartalle huhtikuun lopussa. Näin yritetään välttää rospuuttokausi. Viimeiset lounasravit ovat lokakuun lopulla, kertoo Tiainen.

Uusi peliyhtiö tuo raviratojen toimintaan merkittäviä muutoksia. Radat ovat jatkossa ennen kaikkea tapahtumajärjestäjiä, sillä pelien markkinoinnista vastaa uusi Veikkaus, johon totopelit järjestävä Fintoto Oy yhdistyy.

— Raveja markkinoidaan jatkossa enemmän hevoset edellä, Tiainen tiivistää.

— Pelimyynnin edistämistehtävä poistuu raviradoilta, mutta on toki kaikkien alalla toimijoiden yhteinen intressi, että pelimyynti sujuu, lisää Tiainen.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.