SaPKo julkaisi viisi sopimusta seuraavalle kaudelle: Urpolahti, Marva ja Vihavainen jatkavat — Kaksi uutta vahvistusta Nuorten SM-liigasta

SaPKolla on nyt kasassa ensi kaudelle 15 pelaajasopimusta.

Ensi kaudella SaPKossa on ainakin kolme Lukko-kasvattia, kun Matias Rauvola, Julius Marva sekä Roope Urpolahti nähdään pässipaidassa.
Ensi kaudella SaPKossa on ainakin kolme Lukko-kasvattia, kun Matias Rauvola, Julius Marva sekä Roope Urpolahti nähdään pässipaidassa.

SaPKo julkaisi keskiviikkona viisi uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle. Pässipaidassa jatkavat Julius Marva, Roope Urpolahti sekä Tatu Vihavainen, kun taas uusia nimiä ovat Roope Hirvonen sekä Tino Siren.

23-vuotias puolustaja Marva on pelannut SaPKossa toistaiseksi 106 runkosarjan ottelua. Seuran tiedotteen mukaan Lukon kasvatilta odotetaan tulevalla kaudella läpimurtoa johtavaksi puolustajaksi.

Urpolahdelle tuleva kausi on kolmas perättäinen Savonlinnassa. Mestiksen runkosarjan otteluita ”Upille” on kertynyt KeuPa HT:ssä ja SaPKossa toistaiseksi 97.

Vastaavasti SaPKon omalta kasvatilta Vihavaiselta odotetaan kahden rikkonaisen kauden jälkeen vahvaa kautta ja hyvää tulosta. Pelattuja otteluja Mestiksen runkosarjassa on Vihavaisella toistaiseksi 79, jotka ovat tuottaneet 62 pistettä.

Jatkajien lisäksi SaPKo julkaisi kahden uuden pelaajan sopimukset. Uusi kasvo pässipaidassa tulee olemaan Jokerien Nuorten SM-liigajoukkueessa viime kauden kapteenina ollut Roope Hirvonen. 20-vuotias hyökkääjä on pelannut Jokerien juniorimyllyn lisäksi pelannut muutaman vuoden Pohjois-Amerikan eri juniorisarjoja. Mestiksestä kokemusta Hirvosella on kahden ottelun verran Kiekko-Vantaasta viime kaudelta.

Toinen uusi tuttavuus tulee olemaan TPS:n nuorten SM-liigajoukkueesta hyökkääjä Tino Siren. Salossa syntynyt Siren on kahlannut läpi TPS:n juniorimyllyn ja nuorten SM-liigassa otteluja kertyi 189.

Keskiviikkona julkaistujen sopimusten myötä SaPKolla on kasassa 15 pelaajasopimusta kaudelle 2019—2020.