SaPKo Mestiksen finaaleihin!

SaPKo eteni Mestiksen loppuottelusarjaan kun se voitti neljännen välieräottelun Espoo Unitedia vastaan. Näin savonlinnalaiset veivät kaikki neljä välieräottelua ja etenee loppuotteluihin.

Antti Varonen

Jonatan Tanus juhli jälleen kun hän iski SaPKon 0–2-maalin.
Jonatan Tanus juhli jälleen kun hän iski SaPKon 0–2-maalin.

SaPKo eteni Mestiksen loppuottelusarjaan kun se voitti neljännen välieräottelun Espoo Unitedia vastaan 0–3. Näin savonlinnalaiset veivät kaikki neljä välieräottelua ja etenee loppuotteluihin.

SaPKon ratkaisevat maalit syntyivät avauserässä. Ensiksi Casimir Jürgens pääsi iskemään SaPKon 0—1-johtoon Toni Henttosen hyvästä esityöstä.

0—2-osuma oli Teemu Lepauksen ja Jonatan Tanuksen taidonnäyte. Lepauksen poikittaissyöttö löysi tuttuun tapaansa tiensä Tanuksen lapaan ja tämä tälläsi kiekon ohi EU-vahti Rasmus Tirrosen.


SaPKo sai avauserässä myös jobin postia, kun Rasmus Hämäläinen jäi Aleksi Järvisen taklauksen alle. Hämäläinen jäi tilanteen jälkeen jäälle makaamaan, ja jouduttiin taluttamaan pois kentältä, eikä ole palannut otteluun.

Toinen erä tahkottiin maaleitta. SaPKon kolmannen ja ratkaisevan maalin tyhjiin iski Matias Lehtonen.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.