Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi sekä SaPKostakin tuttu joukkuetoveri Teemu Lepaus kehuivat Liiga-debyyttinsä tehnyttä Toni Henttosta: "Erinomaista pelinlukua"

Nelosketjun laidalla pelanneelle Henttoselle merkattiin ottelussa peliaikaa 8 minuuttia sekä 39 sekuntia. Hyökkääjän tehotilasto jäi yhden pakkaselle kun hän pääsi ihastelemaan lähietäisyydeltä lahtelaisten 3—2-kavennusosumaa.

Soila Puurtinen

Toni Henttonen sai kehuja ensimmäisestä Liiga-ottelustaan.
Toni Henttonen sai kehuja ensimmäisestä Liiga-ottelustaan.

SaPKo-kasvatti Toni Henttonen teki Liiga-debyyttinsä lauantaina, kun Ilves kaatoi Pelicansin Hakametsässä 5—2.

Nelosketjun laidalla pelanneelle Henttoselle merkattiin ottelussa peliaikaa 8 minuuttia sekä 39 sekuntia. Hyökkääjän tehotilasto jäi yhden pisteen pakkaselle kun hän pääsi ihastelemaan lähietäisyydeltä lahtelaisten 3—2-kavennusosumaa.

Ottelun jälkeen Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi kehui savonlinnalaisen otteita ensimmäisessä pelissään.

— Henttonen pelasi erinomaisen pelin laitahyökkääjänä. Erinomaista pelinlukua. Molemmilta hieno sisääntulo, Kivi totesi FunTampereen haastattelussa pelin jälkeen viitaten myös uransa ensimmäisen Liiga-pelin pelanneeseen maalivahti Lukas Dostaliin.

Ilveksen 2—0-maalista vastasi Henttoselle tuttu mies parin vuoden takaa, kun Teemu "Talvisalon taikuri" Lepaus iski vastahyökkäyksestä.

Myös Lepaus yhtyi päävalmentaja Kiven kehuihin Henttosesta.

— Henu on rento äijä. On myös nopea, kopissa ei tosin niinkään, hyökkääjä heitti tuttuun tyyliinsä huumorilla FunTampereen haastattelussa.

— Mukavaa, että tuli tuttu mies Savonlinnasta. Hän tuo leveyttä meidän kolmos- ja nelosketjuihin. Siellä tarvitaan nopeita jalkoja sekä sellaista työmoraalia mitä Henulla on, hyökkääjä jatkoi.