Tanhuvaara kiinnostaa liigajoukkueita: JYP leireilee Savonlinnassa tällä viikolla, Ilves seuraavalla

Soila Puurtinen

JYP:in liigamiehistö treenaa Tanhuvaarassa tällä viikolla Pekka Tirkkosen johdolla.
JYP:in liigamiehistö treenaa Tanhuvaarassa tällä viikolla Pekka Tirkkosen johdolla.

Tanhuvaarassa nähdään lähiviikkoina runsaasti liigakokemusta, kun sekä JYP:in että Ilveksen liigajoukkueet leireilevät urheiluopistolla.

Jyväskyläläiset ovat Tanhuvaarassa tämän viikon, kun taas tamperelaiset saapuvat Savoon ensi viikolla.

— JYP pelaa ensi viikonloppuna Imatran Bauer-turnauksessa, joten tämä ajankohta sattui heille hyvin. He leireilevät meillä viikon ja jatkavat sitten matkaansa, Tanhuvaaran urheiluopiston myyntipäällikkö Matti Saarikorpi kertoo.

Myös Ilves saapuu Itä-Suomeen pelaamaan ensi viikolla, kun joukkue kohtaa viikon päästä torstaina Jukurit Mikkelissä. Ilves valmistautui kauteen Tanhuvaarassa myös viime syksynä, kun joukkue pelasi harjoitusottelun SaPKoa vastaan.

Tanhuvaara ja JYP ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Tanhuvaara näkyy muun muassa jyväskyläläisjoukkueen päävalmentajan Pekka Tirkkosen puvun takissa.

Tanhuvaara on tehnyt aiempina vuosina yhteistyötä myös Mikkelin Jukureiden kanssa. Tällä kaudella se vähenee huomattavasti, mutta ei lopu kokonaan. Tanhuvaara muun muassa kuntotestaa mikkeliläisjoukkueen pelaajat kuten myös SaiPan liigamiehistön.