Tero Koponen SaPKon toiseksi joukkueenjohtajaksi — hommia myös junioripuolella

SaPKo-kasvatti Koponen korvaa Pekka Lindenin toisena joukkueenjohtajana.

Timo Seppäläinen

Tero Koponen palaa Savonlinnaan ja SaPKoon.
Tero Koponen palaa Savonlinnaan ja SaPKoon.

— Päätavoitteenani on auttaa teitä jokaista pääsemään omaan tavoitteeseenne, sanoi Tero Koponen pitäessään tänään torstaina ensimmäistä puhettaan pukukopissa SaPKon joukkueenjohtajana.

Viime kaudella toiseksi joukkueenjohtajaksi tullut Petri Teittinen ottaa tulevalla kaudella hieman suurempaa roolia, samalla kun Koposta ajetaan sisään uuteen tehtävään. Yhdeksän vuotta joukkueenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina toiminut Pekka Linden jättäytyi täksi kaudeksi pois tehtävästä.

— Tero oli urallaan hyvin pidetty pelaaja. Hänestä kuuli pelkästään positiivista, ei pelkästään omalta joukkueelta, vaan myös vastustajilta, suitsuttaa SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen.

Koponen on SaPKon oma kasvatti, joka oli pelaajaurallaan tärkeä pelaaja joukkueelle ja seuralle. Viimeiset vuodet hän on toiminut Tampereen Ilveksen juniorivalmennuksessa. SaPKossakin Koponen saa vastuulleen joukkueenjohtotehtävien lisäksi myös valmennustehtäviä junioripuolella. Hän tulee toimimaan akatemiavalmennuksessa ja avustavana valmentajana B-nuorissa.

Pelaajakoordinoinnista vastaavat nyt yhdessä toimitusjohtaja Karppanen ja vastuuvalmentaja Pasi Räsänen.

Juttua täydennetään myöhemmin.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.