Nyt saa hamstrata! – "Savonlinnan jääkiekkoyhteisöllä on nyt tuhannen taalan paikka näyttää lauman voimaa"

SaPKo-yhteisö järjestää virtuaaliset finaalipelit, joihin jokainen voi osallistua ostamalla niin monta viiden euron hintaista pääsylippua kuin haluaa.

Digitaali Oy

Matias Lainio (oik.), Juuso Forsström ja Kasper Piitulainen Petri Saarelaisen kameran edessä kampanjan kuvauksissa.
Matias Lainio (oik.), Juuso Forsström ja Kasper Piitulainen Petri Saarelaisen kameran edessä kampanjan kuvauksissa.

Koronavirus pakottaa urheiluseuroja keksimään konsteja, joilla tulevaisuus saadaan turvattua ja toiminta jatkumaan jouhevasti sen jälkeen kun pandemia on jossain vaiheessa taklattu yli laidan.

Savonlinnalaisessa jääkiekkoyhteisössä keinovalikoimaan on otettu sapkolaisten pudotuspelit eli virtuaaliset kevään finaaliottelut. Tavoitteena on myydä Talvisalon Mediatili Areena täyteen neljään kuvitteelliseen finaaliotteluun.

Ottelulipulla pääsee myös Mestiksen ensi kauden ensimmäiseen SaPKon runkosarjan kotiotteluun sekä syksyllä järjestettävään kauden aloittavaan avajaistapahtumaan, joka on tarkoitettu koko SaPKo-yhteisölle.

– Kampanjaa tullaan aktiivisesti päivittämään SaPKon Facebookissa. Luvassa on terveisiä Juniori-SaPKolta sekä edustusjoukkueen pelaajilta, seuran tiedotteessa luvataan.

Kannattajat voivat osallistua virtuaalisiin finaaleihin SaPKon sosiaalisessa mediassa omin kommentein ja videoin.

Lipun hinta yhteen otteluun on viisi euroa.

Toivomme, että olemme yhteisönä täydessä iskussa kun vihreä valo harjoittelulle ja pelaamiselle annetaan. — Vesa Pölönen

– Nyt saa hamstrata eli lippuja voit ostaa niin monta kuin haluat, seuran nettisivulla kannustetaan.

Kampanjan tuotto menee koko SaPKo-yhteisön hyväksi. Juniori-SaPKo ja Edustus-SaPKo saavat tuotosta kukin 40 prosenttia. Loput 20 prosenttia ohjataan A-nuorten toiminnan kehittämiseen ja tukemiseen.

Juniori-SaPKon puheenjohtaja Vesa Pölönen uskoo, että pässiyhteisö puskee päätyyn asti hankalista ajoista huolimatta.
Juniori-SaPKon puheenjohtaja Vesa Pölönen uskoo, että pässiyhteisö puskee päätyyn asti hankalista ajoista huolimatta.

Juniori-SaPKon puheenjohtaja Vesa Pölösen mukaan Savonlinnan jääkiekkoyhteisöllä on nyt tuhannen taalan paikka näyttää lauman voimaa.

– Elämme hämmentävää aikaa ja haluamme tällä yhteisellä ponnistuksella luoda pohjaa sille, että pässisydän sykkii entistä voimakkaammin, kun sen aika jälleen koittaa. Toivomme, että olemme yhteisönä täydessä iskussa kun vihreä valo harjoittelulle ja pelaamiselle annetaan, Pölönen kannustaa.

SaPKo Oy:n puheenjohtaja Vesa Kutvosen mielestä on erinomainen asia, että koko SaPKo-yhteisö kantaa kortensa kekoon tilanteessa, jossa muun muassa talous on joutunut ennen näkemättömän pahaan paikkaan.

Digitaali Oy

Matu, Fobba ja Kassu laittoivat kroppaa likoon kuvauksissa.
Matu, Fobba ja Kassu laittoivat kroppaa likoon kuvauksissa.

Kampanjan on toteuttanut Digitaali Oy:n Oskari Malkki ja valokuvaaja Petri Saarelainen yhteistyössä edustusjoukkueen pelaajien kanssa.

Virtuaalisiin finaaleihin voi osallistua osoitteessa sapko.fi/playoff.