Lentopalloilija Noora Kosonen takaisin Suomeen ja LP Viestin riveihin

Soila Puurtinen

Noora Kosonen on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta salolaisjoukkueen kanssa.
Noora Kosonen on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta salolaisjoukkueen kanssa.

LP Viestin joukkueeseen liittyy mielenkiintoinen nimi, kun LP Viestin entinen luottoyleispelaaja Noora Kosonen on allekirjoittanut sopimuksen salolaisjoukkueen kanssa tulevasta kaudesta. Sopimuksessa on ulkomaanpykälä heinäkuun alkupuolelle. Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoo joukkueen tiedotteessa, että mikäli Noora saa sopimuksen ulkomaille määräajassa, etsii seura yleispelaajan ulkomailta.

– Noora on yksi Suomen parhaista yleispelaajista ja on hienoa, että jos hän pelaa Suomessa, hän pelaa meillä, Lemminkäinen sanoo.

– Olen iloinen sopimuksesta LP Viestin kanssa, vaikka etsinkin vielä pelipaikkaa ulkomailta. Tiedän, että Salossa hommat toimii, puitteet ovat kunnossa ja kaikki ovat valmiita tekemään kovasti töitä joukkueen eteen. LP Viestissä saisin myös varmasti keskittyä taas täysipainoisesti yleispelaajan rooliin, kertoo Kosonen.

Kerimäkeläislähtöinen Kosonen on voittanut urallaan viisi SM-kultaa, kaksi SM-hopeaa sekä neljä Suomen Cupin mestaruutta. Viime kaudella Kosonen pelasi Belgiassa VDK Gentin joukkueessa.

Uusimmat uutiset