STPS:lle tappio Haminassa

STPS koki 4—1-vierastappion Kaakon Kolmosen sarjajumbon Haminan Pallo-Kissojen vieraana lauantaina.

Soila Puurtinen

STPS koki 4—1-vierastappion Kaakon Kolmosen sarjajumbon Haminan Pallo-Kissojen vieraana lauantaina.
Kotijoukkue karkasi nopeasti kahden maalin karkumatkalle Kaarel Ustan osuttua kahdesti ensimmäisen puolen tunnin aikana. Rasmus Myllyksen 2—1-kavennusosuma 38. peliminuutilla nosti vieraat vielä kamppailuun mukaan, mutta toisella puoliajalla HaPK karkasi STPS:ltä.
Vartti ennen loppua Valtteri Similän oma maali viimeisteli kotijoukkueen 4—1-voiton.
— Tosi huono peli meiltä. Ei todellakaan oltu valmiina ottelun alussa peliin, totesi STPS:n päävalmentaja Tuomas Silvennoinen tappiosta.

Savonlinnalaisilla oli Haminassa mukana vain yksi vaihtomies, ja myös se hankaloitti STPS:n peliä.
— Meillä oli kuitenkin täysi avauskokoonpanollinen pelaajia mukana, joten missään nimessä ei noin huonosti pitäisi pelata. Pitäisi sisuuntua entisestään ja pelata entistä kovemmin ja paremmin. Nyt sitä ei tehty, valmentaja pohtii.
Voitolla HaPK nousi pois viimeiseltä sijalta, kun taas STPS pysyi kuudentena 14 pisteellä.
STPS:n pelit Kaakon Kolmosessa jatkuvat ensi viikon lauantaina kotiottelulla, kun nyt sarjan häntäpaikkaa pitävä Ristiinan Pallo saapuu Kyrönniemen kentälle.

Kaisaliisa Kontiainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.