Katkaiseeko SaPKo IPK:n voittoputken illan ilmaisottelussa Talvisalossa?

Keskiviikkona LeKin vieraana tappion kokeneet pässipaidat hamuavat tänään takaisin voittojen tielle.

Tuija Pauhu

Atte Karppinen iski IPK:tä vastaan lokakuun alussa tehot 1+2.
Atte Karppinen iski IPK:tä vastaan lokakuun alussa tehot 1+2.

SaPKo saa tänään vieraita Iisalmesta, kun Janne Sinkkonen johdattaa IPK:n savonlinnalaisten vieraaksi Talvisaloon.

Joukkueet lähtevät illan kamppailuun vastakkaisista lähtökohdista, kun SaPKo joutui keskiviikkona kotimatkalle Lempäälästä ilman pisteitä. Sarjakärkenä oleva LeKi oli tuolloin vahvempi luvuin 5—2. Alkukaudesta räpiköinyt IPK saapuu Savonlinnaan puolestaan kahden ottelun voittoputkessa. Keskiviikkona sen jalkoihin Iisalmessa jäi Jokipojat 4—1.

Talvisalo on ollut kuitenkin Peli-Karhuille hankala paikka, sillä se on hakenut voiton Savonlinnasta vain kerran. Tälläkin kaudella joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi SaPKon 7—2-kotivoittoon.

SaPKo lähtee illan otteluun tutulla kokoonpanolla. Ainoa muutos keskiviikon otteluun tapahtuu tolppien välissä, kun tänään sinne luistelee Roope Urpolahti.

Kiekko tippuu jähän Talvisalon Mediatili-areenalla kello 18.30. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet