SaPKon viikonloppu oli klassista Nuorten Mestistä: lauantaina timanttia ja sunnuntaina ruostetta — "Imatralla mietin ensimmäisen erän jälkeen, olemmeko koskaan pelanneet jääkiekkoa"

SaPKo A:n tuplaviikonloppu Ketterää vastaan sisälsi kaksi peliä, jotka olivat toistensa vastakohtia.

Soila Puurtinen, Soila Puurtinen

Juho Nykästä ei juuri naurattanut Nuorten Mestiksen avausviikonlopun jälkeen, vaikka oli tyytyväinen joukkueen saamaan kolmeen pisteeseen.
Juho Nykästä ei juuri naurattanut Nuorten Mestiksen avausviikonlopun jälkeen, vaikka oli tyytyväinen joukkueen saamaan kolmeen pisteeseen.

SaPKo aloitti Nuorten Mestiksen viikonloppuna kotivoitolla sekä vierastappiolla Imatran Ketterää vastaan.

Lauantaina joukkue otti vakuuttavan 6—2-voiton Talvisalossa. Päätöserään lähdetiin 1—1-tasatilanteesta, mutta sitten SaPKo purjehti voittoon. Maaleja savonlinnalaisille iskivät Sami Aksila kahdesti, Petteri Valtonen, Joe Leinonen, Jani Könönen sekä Ilkka-Pekka Kiukas.

Sunnuntaina Imatralla pelatussa ottelussa oli puolestaan Ketterän vuoro viedä pisteet. Aleksi Sinkkonen iski ensimmäisen kymmenen minuutin aikana hattutempun kotijoukkueelle, eikä SaPKo tuosta enää noussut. Voitto ja kolme pistettä imatralaisille luvuin 7—2.

—Tämä viikonloppu oli klassista Nuorten Mestistä: lauantaina timanttia ja sunnuntaina ruostetta, SaPKon valmentaja Juho Nykänen kuvaili suojattiensa otteita.

—Sunnuntaina mietin Imatralla ensimmäisen erän jälkeen, olemmeko  koskaan pelanneet jääkiekkoa. Mutta sitten kaveri antoi meille toisessa ja kolmannessa erässä mahdollisuuden nousta tasoihin, mutta se klassinen maalinteko jäi vaiheeseen.

Vaikka viikonloppu päättyi tappioon, Nykänen löysi siitä paljon positiivistakin.

— Saimme kuitenkin kolme pistettä ja puntit menivät paikallisvastustajan kanssa tasan.

Myös apuvalmentaja Joel Pasonen sai kollegaltaan kiitokset.

— Lauantaina näkyi hänen erinomainen työnsä pakkiensa kanssa. Joel tekee paljon hyvää duunia, Nykänen kehuu.