SaPKon runkosarja huipentuu tänään Ketterää vastaan Talvisalossa — Panoksena kotietu

Ottelu on joukkueiden kauden kuudes keskinäinen ottelu. Kauden viidestä kohtaamisesta SaPKo on voittanut kaksi ja Ketterä kolme

Soila Puurtinen

SaPKo saa Mestiksen runkosarjan päätöskierroksella vieraaksi Talvisaloon Imatran Ketterän.

Siinä missä imatralaisjoukkue on jo varmistanut sarjan kolmannen sijan, on kotijoukkueella ottelussa panosta. SaPKo lähtee otteluun neljänneltä sijalta ja kotietu on edelleen joukkueella omissa käsissä, mutta kahden pisteen päässä kyttäävät Jokipojat sekä TuTo.

TuTo päättää runkosarjansa kotiottelulla Kiekko-Vantaata vastaan ja Jokipojat IPK:ta vastaan. Sekä Kiekko-Vantaa että IPK taistelevat vielä viimeisestä pudotuspelipaikasta, kun yhdeksäntenä ja kymmenentenä olevat joukkueet ovat kahden pisteen päässä sarjassa kahdeksantena olevasta RoKista.

SaPKon illan vieras Ketterä pääsee otteluun levänneenä, sillä se on pelannut edellisen kerran viime lauantaina, jolloin se kaatoi LeKin. Vuoksen soturit saapuvat Talvisaloon viiden ottelun voittoputkessa.

Ottelu on joukkueiden kauden kuudes keskinäinen ottelu. Kauden viidestä kohtaamisesta SaPKo on voittanut kaksi ja Ketterä kolme

SaPKolta ottelusta puuttuu jo keskiviikkona flunssan takia sivussa ollut Niklas Salo. Salon paikalla ykkösketjun laidalla nähdään paluun kokoonpanoon tekevä Henri Keskilohko. Myös Lukko-laina Antti Palojärvi palaa kentälle parin viikon tauon jälkeen.

Maalilla vuoron saa Roope Urpolahti.

SaPKo tänään:

1. ketju: Henri Keskilohko, Mikko Lahtela, Teemu Lämsä.
2. ketju: Atte Karppinen, Juuso Forsström, Matias Lainio.
3. ketju: Tatu Vihavainen, Joonas Toivanen, Jaakko Lantta.
4. ketju: Tommi Laakso, Eetu-Santeri Koivunen, Sami Aksila.

Puolustus: Antti Palojärvi&Ville Tiitinen, Julius Marva&Jimi Kuronen, Elmeri Laamanen&Eetu Pylkkänen.

7. puolustaja Waltteri Ruuskanen.

Luukkuvahtina Nico Vikstén.

Ottelun Talvisalon Mediatili-areenalla alkaa kello 18.30.

Luetuimmat

Kommentoidut