UrheiluUutiset.com: Juho Hänninen palaamassa rallin MM-sarjaan

Hänninen tekee comebackin jo Italian rallissa kesäkuussa, kertoo UrheiluUutiset.com.

Punkaharjulainen kilpa-ajaja Juho Hänninen, 37, nähdään kesäkuussa Italiassa jälleen rallin MM-sarjassa. Toyotan testikuljettajan paluusta kilparadoille kertoi keskiviikkoiltana UrheiluUutiset.com.

Lehden mukaan Toyota lähtee reilun viikon päästä ajettavaan Portugalin osakilpailuun kolmella autolla, mutta Italian rallissa maailmanmestaritallilla olisi jo lähtöluettelossa Jari-Matti Latvalan, Ott Tänakin ja Kris Meeken lisäksi myös Hänninen.

Hänninen on ajanut Toyotan testikuljettajana monta vuotta. Kaudella 2017 hän kilpaili Toyotan WRC-autolla kahdessatoista MM-rallissa. Tuolloin Hännisen paras sijoitus oli Suomen MM-rallin kolmas. Italian osakilpailussa punkaharjulainen oli kaksi vuotta sitten kuudes. 

UrheiluUutiset.comin mukaan Hännisen kartanlukijana on Tomi Tuominen. Tuominen oli kymmenessä rallin MM-osakilpailussa Hännisen kakkoskuljettajana kausilla 2014—2015.

Juho Hänninen oli rallin Euroopan mestari vuonna 2012 ja IRC-sarjan mestari vuonna 2010. Vuonna 2011 hän voitti tuotantoautojen ryhmän maailmanmestaruuden.

Lue UrheiluUutiset.comin juttu täältä.