Nämä pelaajat toivat historiallisen mestaruuden Savonlinnaan

Tuija Pauhu

Mestarijoukkue nähdään lauantaina Savonlinnan Kauppatorin lavalla useamman kerran.
Mestarijoukkue nähdään lauantaina Savonlinnan Kauppatorin lavalla useamman kerran.

Maalivahdit:
Juhana Aho #33
Yksi mestaruuden takuumiehistä. Päästi vain kaksi maalia neljässä finaalissa. Varma esiintyjä torijuhlassa. Liiga kutsuu.

Joonas Toivonen #37
Loukkaantui loppukaudesta, mutta ennätti runkosarjassa osoittamaan taitonsa luotettavana torjujana. Sopimus SaPKoon.

Lassi Yrjölä #39
Tuli tuuraamaan loukkaantunutta Toivosta ja teki sen erinomaisesti. Ei hävinnyt peliäkään pässipaidassa. Ei sopimusta.


Puolustajat:
Anton Fonsén #12
Peruspakki Porista. Ei noussut otsikoihin, mutta teki aina työnsä luotettavasti. Joukkueen komein playoff-parta. Ei sopimusta.

Sami Jekunen #25
Oma kasvatti luuti luotettavasti läpi runkosarjan, mutta seurasi kaksi viimeistä finaalia katsomosta. Mestiksen tuplamestari. Ei sopimusta.

Arttu Pelli #29
Liigalaina Kouvolasta. Toi liikettä ja kiekkollista osaamista loppukaudeksi takalinjoille. Nautti vastuusta. Palaa KooKoohon.

Elmeri Laamanen #31
Kookas puolustaja meni harppauksin eteenpäin ja oli yksi jykevä palkki SaPKon puolustuksessa. Ensi kaudella vielä kovempi. Sopimus SaPKoon.

Juuso Walli #38
Käväisi talvella SaPKossa, pelasi loppukauden Liigassa, voitti SM-hopeaa Ässien A-junnuissa ja on nyt Mestiksen mestari. Toi kovuutta maalin edustalle. Palaa Ässiin.

Matias Pulli #44
Taitava rightin pakki, joka tykkää myös hyökätä. Sairastelut sotkivat hieman loppukautta. Mukana muutamassa upeassa maalissa. Sopimus SaPKoon.

Jarno Pavén #55
Alkukauden loukkaantuminen pilasi kauden. Kuntoutti itseään joukkueen mukana, mikä kertoo sitoutumisesta. Sopimus SaPKoon.

Julius Marva #60
Líittyi joukkueeseen tammikuun puolivälissä ja otti heti paikkansa. Pudotuspelien paras teholukema +12. Ensi kauden ”jürgens”. Sopimus SaPKoon.

Casimir Jürgens #62
Puolustuksen liideri ja koko sarjan paras omalla pelipaikallaan. Kokonaisvaltainen paketti niin taidoiltaan kuin asenteeltaan. Liiga kutsuu.

Hyökkääjät:
Kalle Saramäki #9
Yksi mainion nelosketjun taistelijoista. Runkosarjassa joukkueen kolmanneksi paras maalintekijä. Sopimus SaPKoon.

Teemu Lämsä #14
Epäonnen soturi. TPS-laina kärsi pitkin kautta loukkaantumisista ja mursi kätensä välieräsarjassa Espoo Unitedia vastaan. Ei sopimusta.

Mikko Lahtela #18
Miss sie tarviit hyvvää työmiestä, niin täss on siulle sellainen. Valmennuksen todellinen luottomies. Sopimus SaPKoon.

Jonatan Tanus #20
Maalitykki, joka rikkoi sarjan yhden kauden maaliennätyksen. Finaalin ratkaisija ja Teemu Lepauksen tutkapari. Liiga kutsuu.

Rasmus Hämäläinen #21
Joukkueen toiseksi paras maalintekijä. Loistava laukaus ja monipuolinen pelaaja. Kiinnostuivatko liigaseurat? Sopimus SaPKoon.

Kasper Elo #23
Sai paikan joukkueesta try outin kautta. Juonikas nelosketjun sentteri. Malttia taklauksiin, niin hyvä tulee. Sopimus SaPKoon.

Ville Paalanen #24
Esimerkillinen urheilija ja joukkueen ravintoekspertti. Nelosketjun väsymätön raataja pystyy pelaamaan myös puolustajana. Ei sopimusta.

Joona Monto #27
Runkosarjassa Lepauksen ja Tanuksen luottosentteri. Loukkaantui ensimmäisessä puolivälierässä. Laatupelaaja. Ei sopimusta.

Kasper Piitulainen #28
Oma kasvatti, joka osoitti pystyvänsä pelaamaan koviakin pelejä Mestiksessä. Lisäpanoksia harjoitteluun. Sopimus SaPKoon.

Niklas Salo #50
Turkulainen taskuraketti hurmasi liikkeellään ja muodosti Lahtelan kanssa toimivan tutkaparin. Sopimus SaPKoon.

Teemu Lepaus #75
Talvisalon taikuri. Täysin eri mies kuin edelliskaudella. Rajaton itseluottamus ja huikea pelinäkemys. Pursui peli-iloa. Pudotuspelien MVP. Liiga kutsuu.

Matias Lehtonen #77
Vahva vääntäjä kaukalon kulmissa ja laidan lähellä. Kiekkoa rakastava luonnonlapsi myös pukukopissa. Ei sopimusta.

Oskari Siiki #85
Turkulaisten klaaniin kuuluva pelimies toi loppukaudeksi pässipaitoihin kokemusta liigapeleistä. Laatutyötä illasta toiseen. Palaa Turkuun.

Toni Henttonen #88
Oma kasvatti ja yksi monista huimasti tasoaan nostaneista pässipaidoista. Luistin liikkui ihailtavasti läpi kauden. Ei sopimusta.

Juuso Forsström #91
Kapteeni, joka todellakin johti joukkojaan edestä. Uhrautui, uurasti, otti osumaa ja teki pudotuspeleissä muhkeat tehopisteet. One more year, Foppa! Ei sopimusta.

Joukkueessa pelasivat kauden aikana: Jere Myllyniemi (2 ottelua), Samu Perhonen (1), Santeri Valtonen (10), Markus Kojo (15), Santeri Koponen (1), Jarno Lippojoki (1), Vikke-Werner Lampén (10), Viljami Wacklin (27), Janne Kettunen (23).

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.